Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a magyarázat arra, hogy...

Mi a magyarázat arra, hogy sokan olyan csábítónak találják a vörös hajúakat legyen szó férfiakról vagy nőkről?

Figyelt kérdés

nov. 24. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom a ritkasága miatt.
nov. 24. 13:26
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Ritka.

És vörössel lehet a legjobban mellényúlni, mert ott látszik igazán a bőrtónus. Nem mindegy, hogy egy kékes, hideg tónusú bőr fest egy rézvöröset, mert az borzalmas, vagy eltalálja, hogy egy hidegebb, lilásabb vörös áll jól neki.

Magyarországon a meleg típusùakból van kevesebb, így ha egy meleg típus egy szép meleg vöröset eltalál, azt igencsak megnézik.

nov. 24. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:
38%

Hát én nemtom, engem a szöszik izgatnak, nem a vörösek. :D

39/F

nov. 24. 13:34
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
hát én egyáltalán nem tartom őket annak akár festett akár eredeti vörhenyes az illető.
nov. 24. 14:25
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Ritka.
nov. 24. 15:09
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Azok ribisebbek.
nov. 24. 15:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Sosem hallottam, hogy bárki is odalenne a vörösért.
nov. 25. 08:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Ritkaság. Ezen kívül meg személyes ízlés. Nekem pl. a természetes vörös hajú emberek olyan vonzó módon cukik pl. (már ha arcra tetszenek, nyilván)
nov. 25. 16:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagypn kevés szép vöröl lányt/nőt láttam. A többség olyan kiélt hatású,mint aki épp egy drogos bebaszós buli másnapján lenne.
nov. 25. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!