Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a pszichológiai magyarázata...

Mi a pszichológiai magyarázata annak, amikor egyes férfiak úgy sétálnak, mintha két dinnyét cipelnének a hónuk alatt?

Figyelt kérdés
Tudjátok miről beszélek, amikor játszák a kemény csávót vagy én nem is tudom :D A karjukat a testüktől távol tartják, mintha izmosak lennének. Erre mi a pszichológiai magyarázat? Miért csinálják ezt?
szept. 10. 07:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Belülről igen érzékenyek, gyengék, és ezt a "kemény csávó" kinézettel akarják palástolni. Egyébként sok testépítő izomagy is ezért gyúrja ki magát annyira, hogy egy falat vonjon ezzel maga köré.
szept. 10. 07:58
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

Ugyanaz, mint ülésnél a széttárt lábaknak: minél nagyobb területet elfoglalni, betölteni a környezetből. Dominancia és önbizalom jele kb.

Nézzünk csak meg két szélsőséges végletet: ül egy ember a kanapén összezárt lábakkal, kezei összekulcsolva ölében. Ül mellette egy másik, széttárt lábakkal, kezei szintén széttárva könyökölnek a kanapé tetején. Az egyik valószínűleg full önbizalomhiányos, ilyen ,,bocsánat, hogy élek" típus, a másiknak pedig túl nagy az önbizalma, ilyen ,,nekem mindig IS igazam van, mindenki csicska csak én nem" típus.

A dinnyét cipelők ugyanolyanok, mint a példában az utóbbi típus.

szept. 10. 08:09
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Jobb ez, mint egy nyápic 50 kilós pasi! Olyan sok az alacsony satnya férfi!
szept. 10. 08:16
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Én 1,67 centiméteres nőként óriásnak számítok a sok satnya mellett, akik balerinként mozognak!
szept. 10. 08:17
 5/12 Fragments of Fantasy ***** válasza:
78%

Alacsony intelligencia szint.

Normális ember nem úgy megy, mint aki szét van esve.

szept. 10. 08:23
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
Imádom az ilyet, főleg szűk járdán. Mindig befeszítem a vállamat és fellököm. Csak les a nagy dinnyepakoló buzzancs. Egy 50 kilós nő is lazán fellöki.
szept. 10. 08:28
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Màr vagy egy hete edz és nagyon érzi.
szept. 10. 08:38
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Ennek nem csak pszichológiai oka lehet.

Lehet seb van a hónaljukban és ezért nem tudják a közvetlen testük mellett tartani. Vagy valamilyen ízületi baj miatt kell így tartani egy ideig. Sok ok lehetséges.

szept. 10. 11:39
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Kilopták a dinnyéit csak nem vette észre.
szept. 10. 12:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Intézősbe vàgta magàt. Ő a phonk zenét is hallja.
szept. 10. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!