Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem meg a szüleim,...

Hogy győzzem meg a szüleim, hogy jarhassak edzoterembe? 16/l

Figyelt kérdés

170 cm 59 kg vagyok.

Szeretnék izmot építeni, és valamelyik nap felvetettem itthon az edzotermet, és nem engedik.

Egyáltalán nem a pénz miatt, hanem mert féltenek, és "az ottani közösség szteroidozik, rossz hatással lesz rád, mert az ottani emberek nagy meggyőzőképességűek, és nem kell oda tartozni, meg veszélyes is egy kislánynak, stb stb stb".

Itthoni edzéssel próbálkoztam, jó is volt meg minden, folytatni is fogom ha nem engednek edzoterembe, de azért kiprobalnam azt is.

Ötletek, hogyan győzzem meg őket?

tegnap 10:19
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
20# attól még egyikotoknek se lesz igaza🤷 nem tudom minek szol hozza olyan aki konditermet csak filmben látott
tegnap 14:51
 22/35 anonim ***** válasza:
23%

#19 De, azért is írtam, amit írtam, mert ismerem azt a világot. 16 évesen pedig nagyon befolyásolható, irányítható az ottani emberektől.

Kérdező, vannak önző emberek, akik a profit miatt mindent rád tukmálnának. Ezek azt fogják mondani, hogy bármit ki lehet próbálni. De ne hallgass rájuk. A szteroid nagyon komoly elváltozásokat is okoz, és veszélyes is! Főleg egy női szervezetnek, de még a férfi szervezetnek is!

tegnap 14:55
 23/35 BeefEater ***** válasza:
76%

#13/#16:

Az első bekezdésed teljesen irreleváns. Sportolni akar, te meg azzal traktálod, hogy majd teherbe esik meg abortuszra akarják rávenni.

A második bekezdés is nettó marhaság. Senki nem lesz véletlenül túl izmos. Ahhoz, hogy egy nőre azt mondja az átlagember, hogy túl izmos, ahhoz 3-4 évnyi célzott edzés kell (heti 4-5 alkalom) és ehhez megfelelő táplálkozás. Ilyet csak olyantól hallottam még, aki életében nem sportolt semmit. Ilyen szimplán nincs.

"szteroidozós férfiak" valóban vannak, de nem fognak senkinek sem árulni. Ha ez előfordulna, a terem tulajdonosa lenne az első, aki a rendőrséget hívná. Edzőteremben még sosem ajánlgattak semmilyen illegális szert (utcán, tömegközlekedési eszközön pl igen, tehát maradjon a kérdező otthon, nem?). Edzőteremben sosem sikerült még senkivel sem illegális szerekről beszélgetni, de a helyes, egészséges táplálkozás táplálkozás, makrók, vitaminok, stb. eléggé sokszor szóba kerül.

#15: Nem lehet otthon edzeni. Szinte mindenki kipróbálta (én is) és szinte senkinek sem működött. Egy kivételt tudok, de ott egy földszinti szoba lett edzőteremmé alakítva megfelelő padlóval, gépekkel, stb. Arról nem is beszélve, hogy otthon sok olyan tényező van, ami elvonja a figyelmet - nekem ez is probléma volt.

"Az ottani férfiak nem tudhatják, hogy neked mennyire erősek az izmaid"

Miért csak a férfiakat emeled ki? Több hozzászólás eléggé hímsovinisztának tűnik.

Egyébként pont, hogy igen. Hidd el, valaki 10 év edzés múlttal egészen pontosan meg fogja tudni állapítani ránézésre, hogy valaki hol jár.

Olyan tanáccsal sem találkoztam még sosem, hogy valaki azt javasolta (főleg egy idegennek), hogy nagyobb súlyokat használjon. Olyat annál inkább, hogy valaki azt mondta, hogy "az túl sok lesz neked, csökkents a súlyon".

A szteroid sem tudom hogy jött egyáltalán ide. A kérdező sem említette, az edzőtermekben sem fordul elő.

#17: Az, hogy karácsony van az teljesen irreleváns. Azt sem mondta senki, hogy rossz a kérdezőnek a kapcsolata a szüleivel. Szerintem inkább az a valószínű, hogy a szülők sem láttak még sosem belülről edzőtermet és pont annyira pontos a véleményük mint itt néhány hozzászólónak.

Ezzel a hozzáállással semmit se csináljon a kérdező. Futni ne menjen el, mert az utcán lehetnek "ojan férfiak" (sic!), ne biciklizzen, ne csináljon semmilyen csapatsportot, mert a csapattársai majd drogot árulnak. Én inkább örülök neki, hogy a kérdező sportolni akar 16 évesen. Valószínű én is jobban jártam volna, ha ebben a korban ezt csináltam volna.

tegnap 14:55
 24/35 anonim ***** válasza:
19%

Nem csak pénzéhes emberek, mert attól még nem akarnának neked rosszat. Sajnos az olyanok gonoszak is, és hagyják, hogy valami bajod legyen. Az egészséged, és az életed a legfontosabb! Azért is akarsz sportolni, és jól kinézni. Ne hagyd, hogy tönkretegyék, és te se tedd tönkre! Ez nem csak az edzésre vonatkozik, hanem az élet minden területén. Élj egészségesen, és kerüld a káros, veszélyes dolgokat. Még a káros, környezetszennyező munkahelyeket is!

Aki szteroidozik, az pedig nagyon nagy veszélynek teszi ki magát a szteroidokkal! Sohase használj szteroidokat!

tegnap 14:59
 25/35 anonim ***** válasza:
47%
#21 Jó, én nem gondoltam komolyan, csak olyan vicces forma és behaltam azoktól amiket írt😄 Egyébként ott volt a hozzászólásom végén a nevető szmájli😊
tegnap 15:01
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
22# dehogy ismered😂a nyakam teszem rá, hogy be nem tetted a lábad még ilyen helyre
tegnap 15:01
 27/35 anonim ***** válasza:
0%

#23 Nem irreleváns. Ugyanolyan fontos, mint maga a sport. Ő egy lány, aki fiatal, és teherbe eshet.

Ne legyen a kérdező célja, hogy nagyon izmos legyen, mert nem szép. Nőként az a szép, amelyik nem túl izmos, és szép nőies.

Lehet otthon is edzeni, meg el is lehet menni edzőterembe. Nem mondom, hogy nem.

Attól még, hogy sok férfi már az első alkalomnál nagyobb súlyokat próbál, amin csökkenteni kell, a kérdező még lehet, hogy betartja azt, amit egy 16 éves lánynak kell, és valaki mégis nagyobb súlyokat ad neki. Ne próbáljon túl nagy súlyt. Elég a 3-4 kilós, és azzal csináljon minél többet. Vannak jó súlyzós gyakorlatok, tornagyakorlatok nőknek.

Úgy tudom a kérdező említette a szteroidokat. Te is könnyen le tudod ellenőrizni, hiszen csak elolvasod a kérdező kérdését, és láthatod, hogy igenis fél a szteroidoktól. Vagy legalábbis féltik. És jogosan, mert lehetnek, akik tanácsolnák neki. És ez ugyanúgy igaz, mint ahogy a kérdező írta szteroidokat a kérdésében. És jogosan féltik.

Futni menjen, meg tornagyakorlatokat csináljon sokat. Kisebb súlyzókat használjon. Tornázhat, súlyzózhat otthon is.

Ez a családi kapcsolatok kategória, és remélem a szülők féltik eléggé a gyereküket, és nem hagyják rábeszélni, hogy szteroidokat, vagy hasonló dolgokat használjanak!

tegnap 15:10
 28/35 anonim ***** válasza:
0%

Keresztény vagyok, hiszek Istenben, követem Jézus Krisztus szavait, és nem szeretném, hogy a kérdezőnek baja legyen! Igaza van a kérdező szüleinek, nagyon vigyázzon magára!

Az ember Isten miatt jó, és Isten miatt tud jó lenni. Az embereknek szüksége van Istenre, nem lehet Istent elhagyni. Hinni kell Istenben mindig! Az ember nem bízhat önmagában. Istenben kell bízni, és csak Istent szabad imádni! Imádni kell Istent, és hinni kell Istenben! Higgyetek benne, és kérjetek tőle minél több segítséget!

Imádkozzatok Istenhez minél többet. Imádkozzatok Istenhez, hogy adjon bölcsességet, szeretetet, egészséget, türelmet. Imádkozzatok Istenhez, hogy segítsen, hogy legyetek megbocsátók, szeressétek az embereket, ne legyetek ítélkezők, ne haragudjatok, ne legyetek bosszúállók. Imádkozzatok Istenhez, hogy küldje el nektek a Szentlelket, segítsen, hogy tudjátok követni Jézus Krisztus szavait, és segítsen, és űzze ki a gonoszt az emberekből, szabadítson ki a gonosz kötelékeiből, és segítsen, hogy védjen meg a gonosztól. Imádkozzatok Istenhez, hogy segítsen, hogy legyetek tisztelettudók, türelmesek, szeressétek az embereket, ne ítélkezzetek, legyetek alázatosak, és jószívűek. Imádkozzatok Istenhez, hogy növelje az emberekben az Istenbe vetett hitet, és hogy küldje el az embereknek a Szentlelket. Amikor imádkoztok, bocsássatok meg másoknak, azoknak is, akik rosszak voltak veletek, imádkozzatok értük is, imádkozzatok Istenhez, hogy Isten nekik is küldje el a Szentlelket. Csak az Istent imádjátok. Isten a legnagyobb, Istentől van minden jó, és nincs tőle rossz. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.

tegnap 15:24
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
28# látom,ott már elkezdődött a karácsonyi iszogatás☺️
tegnap 15:28
 30/35 anonim ***** válasza:
Dikk de sok okos ember jár ide mivan megartott a bejgli
tegnap 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!