Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire haragudna anyum?...

Mennyire haragudna anyum? Kitagadna?

Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom gyűlölöm a nevemet, pontosabban a neveimet. Mindkét keresztnevem borzalmas és mindkettőt meg akarom változtatni. Az egyik egy tipikus elcsépelt ráadásul gyerekes név, a másik anyám neve ami meg öreges. Már az 1. nevem megváltoztatása miatt is megfenyegetett h kirak a házból, a 2.ért meg ki tudja mit tenne.. nem akarom megbántani de szégyellem mindkét nevet, az egyik gyerekes a másik öregasszonyos. Szerintetek van vmi lehetőség arra, hogy emiatt ne menjen teljesen tönkre a kapcsolatunk? Apum megérti h nem érzem jól magam a nevek miatt de anyum nagyon erőszakosan ellenkezik. Amikor 13 évesen mondtam neki h megváltoztatom a nevemet mindig azt mondta h “jo nem erdekel ugy se foglak ugy hivni, ugyse fog senki ugy hivni”, de most h pár hónapra vagyok a 18tól és rajott arra h ezt nem fogom “kinőni” már azzal is megfenyegetett h kirak a házból (20 éves koromig gimibe járok, 0.os voltam úgyhogy nem tudok hirtelen elköltözni, tovább meg nem akarok várni mert tényleg sírhatnékom van ha meghallom a teljes nevem)
nov. 14. 11:22
1 2 3
 21/26 Micimacko67 ***** válasza:
9%
Kérdező, az általad boomer-nek nevezett korosztály már megérte, megtapasztalta azokat az élethelyzeteket, beszerezte azokat a tapasztalatokat amiről neked jelen pillanatban még fogalmad sincs! Ez persze nem a te hibád! De pont ebből adódóan nem kellene arcoskodnod!
nov. 14. 16:25
 22/26 anonim ***** válasza:
67%

Változtasd meg, ne foglalkozz senkivel, neked kell azzal a névvel élned. Sajnos sok szülő nem gondol ebbe bele.

Ismerek 10 éves Micit aki reggelente sítva megy iskolába mert úgy szólnak hozzá hogy cicc cicc...már most kisebbrendűségi érzése van

nov. 14. 18:02
 23/26 Misery ***** válasza:
100%
De nem mindegy, mi az a két keresztnév? Attól, mert te leírod, hogy nem is gáz, attól még a kérdezőnek az marad és senkit nem érdekel, hogy te mit gondolsz.
nov. 14. 18:25
 24/26 anonim ***** válasza:
17%
na de mi a neved?
nov. 14. 22:01
 25/26 Hovarju ***** válasza:
56%

Én egyik nevet sem szeretném minősíteni. (a kérdező döntése, hogy neki mi tetszik)

Egész egyszerűen csak kíváncsivá tett mit akar megváltoztatni és mire.

nov. 15. 09:10
 26/26 anonim ***** válasza:
80%

Aki a nevét gyűlöli, az az anyját se szereti. - semmi baj, hogy buta vagy, de ne reklámoznád...

Én is utálom a nevemet - amit mellesleg apámtól kaptam :D. Apát szeretem, anyát is, de a nevem az...

nov. 15. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!