Mennyire haragudna anyum? Kitagadna?
Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom gyűlölöm a nevemet, pontosabban a neveimet. Mindkét keresztnevem borzalmas és mindkettőt meg akarom változtatni. Az egyik egy tipikus elcsépelt ráadásul gyerekes név, a másik anyám neve ami meg öreges. Már az 1. nevem megváltoztatása miatt is megfenyegetett h kirak a házból, a 2.ért meg ki tudja mit tenne.. nem akarom megbántani de szégyellem mindkét nevet, az egyik gyerekes a másik öregasszonyos. Szerintetek van vmi lehetőség arra, hogy emiatt ne menjen teljesen tönkre a kapcsolatunk? Apum megérti h nem érzem jól magam a nevek miatt de anyum nagyon erőszakosan ellenkezik. Amikor 13 évesen mondtam neki h megváltoztatom a nevemet mindig azt mondta h “jo nem erdekel ugy se foglak ugy hivni, ugyse fog senki ugy hivni”, de most h pár hónapra vagyok a 18tól és rajott arra h ezt nem fogom “kinőni” már azzal is megfenyegetett h kirak a házból (20 éves koromig gimibe járok, 0.os voltam úgyhogy nem tudok hirtelen elköltözni, tovább meg nem akarok várni mert tényleg sírhatnékom van ha meghallom a teljes nevem)nov. 14. 11:22
21/26 Micimacko67 válasza:
Kérdező, az általad boomer-nek nevezett korosztály már megérte, megtapasztalta azokat az élethelyzeteket, beszerezte azokat a tapasztalatokat amiről neked jelen pillanatban még fogalmad sincs! Ez persze nem a te hibád! De pont ebből adódóan nem kellene arcoskodnod!
22/26 anonim válasza:
Változtasd meg, ne foglalkozz senkivel, neked kell azzal a névvel élned. Sajnos sok szülő nem gondol ebbe bele.
Ismerek 10 éves Micit aki reggelente sítva megy iskolába mert úgy szólnak hozzá hogy cicc cicc...már most kisebbrendűségi érzése van
23/26 Misery válasza:
De nem mindegy, mi az a két keresztnév? Attól, mert te leírod, hogy nem is gáz, attól még a kérdezőnek az marad és senkit nem érdekel, hogy te mit gondolsz.
25/26 Hovarju válasza:
Én egyik nevet sem szeretném minősíteni. (a kérdező döntése, hogy neki mi tetszik)
Egész egyszerűen csak kíváncsivá tett mit akar megváltoztatni és mire.
26/26 anonim válasza:
Aki a nevét gyűlöli, az az anyját se szereti. - semmi baj, hogy buta vagy, de ne reklámoznád...
Én is utálom a nevemet - amit mellesleg apámtól kaptam :D. Apát szeretem, anyát is, de a nevem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!