Ti is haragudnátok a párotokra ezért?
Párom tizenvalahány éve elvált a feleségétől, már felnőtt gyerekeik vannak.
Tegnap a nő kórházba merült és a párom ma többször is hívta telefonon, meg is látogatta és már előre szólt nekem, hogy holnap is be egy hozzá. Nektek ez nem és ne rosszul?
Ha súlyos a dolog, akkor teljesen természetes. Vagy ha kevésbé súlyos, akkor sem kell ezt túl komolyan venni.
Tudok olyanokról, akik elváltak, a férfi újra házasodott és simán tartja a kapcsolatot a volt feleségével, nagy közös ünnepi étkezésük is volt a volt: új feleség, férj, volt feleség, 1. házasságból született "gyerek"... közös programok, stb. Valaki tartja a kapcsolatot az exével, csak szétmentek, mert valami miatt nem működött. Attól még aggódhat érte.
Dehogy haragudnék... A gyermekei anyja, akivel évekig együtt élt s bizonyára nem utálják egymást, kórházban van... Miért ne látogathatná meg? Gondolom, a gyerekei látogatásakor is volt valami kis kapcsolat, nem vált teljesen idegenné, ami nagyon remek, a gyerekek ne szenvedjenek az egymást utáló szülők miatt.
Ha nincs okod a féltékenykedésre, ne féltékenykedj. Tizensok éve elvált és veled van, mi kell még? Egy, az életében bizonyos fontosságot betöltő embert látogat elesettségében. Rendes fickó ez alapján.
Az én feleségem is 17 évvel ezelőtt kulturáltan vált el a férjétől, és a közös fiúk miatt barátságban maradtak.
Én teljesen természetesnek vettem, és nem volt gondom vele amikor a volt férje meglátogatta a kórházban amikor a lányunk született. Azon sem akadtam ki, amikor a feleségem látogatta meg amikor a volt férjének a felesége volt szülni. Nem járunk össze, de ha valami rendkívüli esemény van akkor megadják a tiszteletet egymásnak.
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!