Haragudnál, ha kiderülne, hogy a párod elhallgatta előled, hogy "megfenyegette" az exed?
Az exem egy igazi vadállat, sokszor bántott míg együtt voltunk. Nagy küzdelem volt kiszabadulni abból a kapcsolatból.
Fél évig egyedül voltam, majd lett valakim.
Az exem látott minket (közel lakik hozzám és neki is van valakije), és amikor csak tehette leskelődött utánunk.
Kutyasétáltatás közben mindig a lépcsőházunk előtt ment el. Reggel is, este is. (Tudta nagyjából mikor megyek le, és ő is úgy időzítette a sétát)
A párom megunta, és amikor az utcán meglátta megállította.(Ez kb 1 hete történt) Először "meghunyászkodott" előtte, hogy az exemet zavarja e, hogy mi együtt vagyunk. Majd közölte, hogy fejezze be a leskelődést, mert bajok lesznek. (Kb egy hónapja abbamaradt a leskelődés)
Persze erről én nem tudtam.
Szerencsére nem szállt rám újra az ex, de haragszom a páromra.
Az exem egy vadállat, mi lett volna ha a sötétben megtámad, mikor egyedül vagyok?
Én lezártam a kapcsolatot az exemmel. Mikor megtudta hogy van valakim, nyilván féltékeny lett, de nem zaklatott telefonon, a leskelődéssel meg nem törődtem.
Örültem hogy egy hónapja nem tudok róla semmit.
Nem azt érzem hogy kiállt mellettem. Nem kértem rá.
Mielőtt nekem estek, azért hozzáteszem, hogy nem üvöltöttem le a párom haját. :)
Csak elmondtam neki hogy nem örülök ennek a döntésének, illetve annak sem hogy nem mondta el.
Nyilván magamért és a páromért is aggódom.
Az ex le van ejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!