Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kérdezgetik a családokba...

Miért kérdezgetik a családokban a gyermektelen fiatal párokat arról, hogy "próbálkoznak-e" már a gyerekkel? Akik ilyet kérdeznek, azok belegondolunk, hogy mit is kérdeznek?

Figyelt kérdés

Adott a helyzet, már elég ideje együtt van a pár, korban aktuális a gyermekvállalás kérdése.

És ilyenkor mindig van olyan, aki megkérdezi, hogy "Na, PRÓBÁLKOZTOK már?"

Aki ilyet kérdez, az belegondol abba, hogy amúgy arra kérdez rá, hogy védekezés nélkül szexelnek-e már?

nov. 6. 16:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
85%
49. Idősebbeknél azért jellemző a gyerek, mert a fogamzásgátás régebben nem volt opció, illetve ahogy telt az idő, lett egyre több lehetőség erre.
nov. 7. 01:42
 52/66 anonim ***** válasza:
29%

Szervizmérnök: #22-es vagyok.

Először is: úgy gondolom, hogy jogom van a véleményemhez és az érzéseimhez.

Másodszor: hosszú írás következik, szóval szerintem rövidíttesd le a ChatGPT-vel, hogy megértsd!

Harmadszor: jó olvasást!

Szóval, én most írtam először neked, de láttam már, hogy jó sokan reagáltak a marhaságaidra korábban is... nem véletlenül :D

Nézd meg a többi válaszolót, akik írtak neked. A nevek mellett van egy 5 pipából álló "pipasor", ami az adott válaszoló válaszhasznossági arányát tükrözi a színezettség függvényében. Ha esetleg nem értenéd, mit jelent ez, akkor gondolkodj rajta.

A lényeg, hogy azok között, akiknél láttam, hogy reagáltak rád, még ha anonim felhasználóként is, aprócska eltérésekkel bár, de más-más színezetű a pipasor, ami azt jelenti, hogy más-más válaszhasznossági arányú felhasználók reagáltak rád. Ami mit sugall neked? Segítek, ha esetleg a ChatGPT most cserben hagyna: azt, hogy más-más felhasználók reagáltak rád.

De felőlem nyugodtan tegyél rám panaszt, engem nem izgat különösebben. Írj a GYK ügyfélszolgálatának.

Kikerestem az e-mail-címüket:

info(kukac)gyakorikerdesek.hu

Ha esetleg a ChatGPT nélkül ezt nem találnád meg. (Az oldal legalján van.)

Egyébként a válaszodra válaszolva, szépen sorban, nagyjából pontról pontra:

- A kérdező magyar szokásokra volt kíváncsi - szerintem. A válaszod ennek fényében egyáltalán nem hasznos. A válaszod a te értelmezési képességeidet vonja kétségbe, és hogy őszinte legyek, mivel az első válaszodban nem írtad le, hogy szándékosan az USA-beli szokásokra kérdeztél rá a ChatGPT-nél, én ebben igazából kételkedem, és nekem ez egy tipikus mentegetőzésnek tűnik.

- Kinek fáj ez? Nekem. Meg azok egy részének, akik lepontoznak (sokan mindent lepontoznak, sokan meg trollkodásból pontoznak). Mert fölösleges marhaságot ideböfögtél, mikor SENKI nem kérdezett rá az USA-beli szokásokra. Az olyan dolgokat, amiket nem kérdeztek, inkább tartsd meg magadnak. A való életben is. A GYK-n lepontoznak érte, a valóságban meg másképpen reagálnak. Már ha reagálnak. Én most reagálok. Őszintén. Ja, és az a zavaró még, hogy te bemásolsz egy kérdést a ChatGPT-re, és a ChatGPT válaszát Copy-Paste-eled ide, mintha megváltottad volna a világot. Egy chatbot tollaival ékeskedsz, miközben a kérdező személyes élményekre, véleményekre kíváncsi. Hozzá pedig még elvárod a hajbókolást, hogy mekkora király Copy-Paste-elő vagy.

- És még mindig most válaszolok neked először. De mondom, keresd fel a GYK-t, és kérdezz rá, hogy én hányszor válaszoltam neked. Sőt, kérd ki az összes létező válaszomat, amit az évek alatt írtam!

- Pszichológusom van, köszi. Ebben megelőztelek téged és a ChatGPT-t is ;) Az irományaidat és a válaszaidat megmutatom majd neki - mármint a pszichológusomnak, ha ez nem lett volna egyértelmű -, és a saját válaszaimat is. Rendesen kibeszélünk majd. Kíváncsi vagyok, egyezik-e a véleményem az övével. Az tuti, hogy az én írásom miatt kapok majd egy pár csúnya szemöldökráncolást, de ez a legkisebb.

- Még egyszer: nyugodtan tegyél rám panaszt, tiltass ki, töröltesd a válaszaimat, a fiókomat. Ha neked ez okoz kielégülést, hát csináld. Részemről ez lesz az utolsó válaszom, amit neked írok (már ha a hónapok során el nem felejtem majd ezt az ígéretem, és véletlenül nem válaszolok megint valami csodás irományodra :D akkor bocsi előre is). De hidd el, nem sok vizet zavarsz az életemben és a lelki világomban - hiába sugallja ezt a nekem címzett válaszod. És nem a gyűlölet az első érzés, amit érzek irántad. Hanem a sajnálat. A szekunder szégyenérzet. A szánalom. És ezeknek a társai.

Na, jó elmélkedést neked, mérnök uraság! Írj majd erre egy szép, hosszú választ! De előre szólok, ha meglátom a neved, nem fogom elolvasni az írásaidat. Szóval ne törődj velem többé. Én se törődök veled többé.

nov. 7. 04:44
 53/66 anonim ***** válasza:
17%

"Aki ilyet kérdez, az belegondol abba, hogy amúgy arra kérdez rá, hogy védekezés nélkül szexelnek-e már?"

Nem, nem arra kérdez rá. Hanem arra, hogy a védekezés nélküli szexnek lesz-e valami eredménye, vagy legalább akarják-e hogy legyen eredménye? Tekintve, hogy gyereke nem csak úgy lehet az embernek, hogy védekezés nélkül szexel. Akinek kettőnél több IQ-ja van, az erre már rájött. XD

nov. 7. 08:40
 54/66 anonim ***** válasza:
72%

Kimondottan bunkóság ilyet kérdezni bárkitől. Nekem pl nem lehet gyerekem, egészségi okok miatt, amihez senkinek semmi köze! Épp ezért kvára nem kellene kérdezgetni meg a méhemben turkálni.

Persze amikor a szemébe vágom, hogy bszdmeg, kipakoltak rék miatt, akkor már jön a "jaj, nem úgy értettem, ne haragudj". De, haragszom, mert kvára semmi közöd a szexuális életemhez (sem).

nov. 7. 08:42
 55/66 anonim ***** válasza:
72%

"Hanem arra, hogy a védekezés nélküli szexnek lesz-e valami eredménye, vagy legalább akarják-e hogy legyen eredménye?"

És ehhez miért is van bárkinek bármi köze? Nem sokkal jobb, mintha azt kérdezné milyen pózban csinálják. Egyébként tényleg megérdemelnék az ilyen emberek, hogy végleg megszakítsanak velük bármilyen kapocsolatot.

nov. 7. 09:05
 56/66 Szervizmérnök úr ***** válasza:
19%

52. Ilyen eltorzult értelmezésed van sajnos mindenre, épp az a gond, hiszen hiába ez nem fórum, de tisztességes érvek ellen nem lehetne szavam.

De te csak fárasztó agyrémeket hordasz össze, gyűlölködés sugárzik a szavaidból, kötekedsz, zaklató tevékenységet folytatsz, szavaim kiforgatod, felesleges veszekedéseket provokálsz. Én nem ezért látogatom ezt ez oldalt, hogy ilyen marhaságokkal fárassz engem folyton, mert a nickem notóriusan kipécézted.

"én ebben igazából kételkedem, és nekem ez egy tipikus mentegetőzésnek tűnik."

Pedig megadtam a kérdést is, mivel nyitva volt a böngészőfül, így könnyen vissza tudtam másolni, ellenőrizni is lehet (de nem ChatGPT, kicsit le vagy maradva).

Mivel én pontosan tudom az igazságot, én meg téged sajnállak, hogy ilyen rosszindulatú képzelgéseid vannak. Csak engem igazolsz.

Mint a többi koholmányod is, tételesen el tudnám magyarázni, hogy miért beszélsz hülyeséget, de ez kit érdekel itt...

Megint csak provokáltál egy felesleges offtopik vitát, pontosan ez a baj. Nem kérte senki sem a segítséged, hogy megvédd ellenem a közösséget, amiben te gyűlölködsz a legjobban.

nov. 7. 10:09
 57/66 anonim ***** válasza:
40%

"Persze amikor a szemébe vágom, hogy bszdmeg, kipakoltak rék miatt, akkor már jön a "jaj, nem úgy értettem, ne haragudj"

A kérdésben családról volt szó, nen random ismerősökről, akik szembejönnek az utcán. A nagynénéd biztosan nem fogja megkerdezni, lesz-e gyerek, mert feltehetően tudja, ha rákos voltál.

nov. 7. 11:17
 58/66 anonim ***** válasza:
78%
És ha nem akarja megosztani az egészségügyi problémáit? Miért olyan nehéz felfogni, hogy bunkóság mások életében vájkálni. Az ilyenek tuti azért csinálják, hogy utána kipletykálják a szomszédokkal.
nov. 7. 11:25
 59/66 anonim ***** válasza:
24%
Bunkó dolog megkérdezni, de NEM az aktus miatt, nem az érdekli őket, hanem a gyerek, ami lesz belőle. Éretlen vagy, ha egy ilyen kérdés kapcsán neked egyből a síkosító meg a nyögdécselés ugrik be...
nov. 7. 12:10
 60/66 anonim ***** válasza:
19%

És az ki a f@szt érdekel, hogy kinek mi köze hozzá? Nem azért kérdezte, mert bárkinek bármi köze van hozzá, hanem azért, mert érdekelte. Ennyire erővel azt sem lehet megkérdezni, hogy hogy vagy, mert kinek mi köze ahhoz? XD

nov. 7. 13:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!