Miért kérdezgetik a családokban a gyermektelen fiatal párokat arról, hogy "próbálkoznak-e" már a gyerekkel? Akik ilyet kérdeznek, azok belegondolunk, hogy mit is kérdeznek?
Adott a helyzet, már elég ideje együtt van a pár, korban aktuális a gyermekvállalás kérdése.
És ilyenkor mindig van olyan, aki megkérdezi, hogy "Na, PRÓBÁLKOZTOK már?"
Aki ilyet kérdez, az belegondol abba, hogy amúgy arra kérdez rá, hogy védekezés nélkül szexelnek-e már?
Szervizmérnök, te egész nap ChatGPT-zel? Lassan már minden kérdésnél látom a neved és a "válaszaidat" :D
Minek teszel ide USA-specifikus választ? Még arra sem veszed a fáradságot, hogy a kérdésbe, amit a ChatGPT-nek felteszel, legalább beleírd, hogy melyik országhoz viszonyítva adjon választ? :D
#21: mivel egy társadalomnak fontos (kéne hogy legyen), hgy milyen formában marad fent, ezért szerintem nem, nem magánügy.
Szerinted miért lenne magánügy?
(#20-as vagyok)
22.
Értelmezési zavaraid miatt nem érted, plusz a gyűlölködő mentalitás.
1. Nem neked írtam, egy kérdésre válaszoltam.
2. Nem vagy itt rendész, hogy rendezkedj.
3. Nem véletlenül vettem az amerikai példát, hanem direkt így kérdeztem:
"USA családi szokások, beszélgetések során illik a fiatal párt arról faggatni, hogy a gyermeknemzéssel foglalkoznak, próbálkoznak?
Egyszerűen csak megláttam a kérdést és direkt arra voltam kíváncsi, hogy tőlünk azért sok tekintetben fejlettebb helyeken hogyan is van ez? Sőt, még a választ is sejtettem nagyjából, de azért megpróbáltam, hogy ezzel is alátámasszam a kérdést / válaszokat.
Kinek fáj ez, senkinek nem ártottam vele, csak egy érdekesség, plusz infó.
Te gyűlölködsz itt állandóan, rá vagy állva a nickemre, ez már nem egészséges, csak nem veszed észre magad.
Keress szerintem egy pszichológust, ez már nem normális, amit művelsz.
Panaszt fogok tenni ellened, összegyűjtve az összes piszkálódásaid egy kupacba, ha nem bírsz leállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!