Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 évig együtt éltem valakivel....

3 évig együtt éltem valakivel.A ház amiben együtt éltünk az enyém. Az első 2 évben sok alakítattam a házon.Most külön mentünk.Felmerült a kérdés, hogy mivel sok munkája van az én házamban, én tartozok neki.Az volna a kérdésem: mi az amit követelhet?

Figyelt kérdés

Ő is segített a fizikai kivitelezésben. Azt mondta, mivel a rezsit én fizetem és teljeskörű ellátást is kap, egálban vagyunk.

Az utolsó évben csupa olyan fejlesztések történtek ami neki volt fontos. Pl: születés és névnapjára nagy létszámú társaságot akart meghívni így kavicsos placcot alakított ki az udvaromon, nyársalót betonozott, nagy medencét vásárolt, és rossz idő esetére rendbe tette a garázst, ápolta a gyepet stb, saját pénzt is belefektetve.

tegnapelőtt 17:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
72%
Mondd meg neki, hogy oké, te meg akkor visszamenőleg kéred a bérleti díjat,rezsit stb...
tegnap 09:16
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvannak a számlák róla, tény, hogy akkor követelheti, hiszen a te házad értéke nőtt a felújításai által amit ő már nem élvezhet többé, de egyébként nem.
tegnap 10:00
 23/23 anonim ***** válasza:
19-es vagyok. Lehet itt lepontozni, de én ismerek ilyet aki igy járt. A kedvesnek volt 250-300 fizetése, a másiknak 600+ megtakarítása. Volt hogy 1.000.000 felett költött a kiadásokra, számlákra. + Besegített a felujításba. Majd közölte hogy nincs pénze, most te fizeted ezt meg azt. Papír semmi, számlák mind a másik nevén. Az ingatlan vásárlás előtt is sokat segített. Ez vált "normálissá" Aztán mikor megromlott a viszony mehetett a híd alá...
tegnap 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!