Mit tegyek, hogy együtt tudjak élni velük?
Elköltözni nem tudok sajnos, volt egy nagy műtétem ami miatt nehezen járok igaz ellátom magam de anyagi helyzetem nem engedi a költözést.
Az apámmal nem jövök ki sajnos, mindenben hibát talál kigyúnyol veszekszik és keresi hol tud megalázni.
Ha egy másik családtagommal beszélek egyből azt mondja őt bántjuk és veszekedést generál. Ha főzök nem jó, ha takarítok nem jó szerinte beképzelt és undorító vagyok. Bármit mond azt később letagadja és öngyilkossággal fenyegetőzik.
Még kb egy évig velük kell, hogy éljek és úgy érzem már besokalltam. 30 éves vagyok nem azért élek velük mert szeretnék, hanem mert jelenleg nincs hová mennem.
Az apámnak volt egy agyvérzése de előtte is ilyen volt mikor gyerek voltam 30 év alatt kevés volt tőle a szép szó.
Mit tegyek, hogy élhetőbb legyen velük a légkör?
N
Anyám ugyanez, hasonló helyzetben vagyok én is jelenleg.
Amikor itthon van már csak akkor jövök ki a szobámból, ha muszáj és minimalizáltam a kommunikációt.
Nincs aki segítsen, míg nem oldod meg a költözést?
Daganatos betegségem volt, jól vagyok de a térdemet műtötték és csak nagy nehezen vagyok képes járni jelenleg. De járok gyógytornászhoz, meg terápiára és kb 1 év a teljes gyógyulási időm addig nem tudok elmenni itthonról.
Rehabilitációs munkát tudtam csak vállalni 85000ft-ot kapok de ebből beadok a közösbe is így alig marad, gyűjteni nem tudok egy albérletre. Nincs senkim akihez mehetnék azért akarok minél hamarabb meggyógyulni, hogy újra tudja dolgozni normálisan.
A betegség elott hol laktal?
Amúgy meg igen apu és annyi. Amíg rá vagy szorulva, addig más megoldás nincs
5
Albérletben egy másik városban.
Az én apám akkor kezdett meghunyászkodni, amikor visszaköptem az arcába mindent, amit ő mondott rám. Mert tulajdonképpen erről van szó. Ők tudatalatt kicsi, értéktelen, buta sz.rdaraboknak tartják magukat és ez az érzés feszíti szét őket belülről, ezért próbálnak mindenki mást is a saját szintjükre lehúzni, lehazudni és ezzel akarják megőrizni a saját "nem-vagyok-egy-rakás-szar" kapaszkodójukat.
A megoldás sajnos az, hogy "kirúgod alóla a a széket" és a kedves papa fejére borítasz minden szart, amiért őt terheli a felelősség. Legyen az elb.szott élet, családtagok lelki megnyomorítása, abúzus, traumatizálás, minden!
7
Ez nála nem válik be soha nem is vált be ő kiszínezve látja a múltat és a jelent is, akármit mondunk neki.
"A megoldás sajnos az, hogy "kirúgod alóla a a széket" és a kedves papa fejére borítasz minden szart, amiért őt terheli a felelősség"
Jó ötlet. Utána mehet hozzád lakni a kérdező és majd te eltartod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!