Mit tegyek, hogy együtt tudjak élni velük?
Elköltözni nem tudok sajnos, volt egy nagy műtétem ami miatt nehezen járok igaz ellátom magam de anyagi helyzetem nem engedi a költözést.
Az apámmal nem jövök ki sajnos, mindenben hibát talál kigyúnyol veszekszik és keresi hol tud megalázni.
Ha egy másik családtagommal beszélek egyből azt mondja őt bántjuk és veszekedést generál. Ha főzök nem jó, ha takarítok nem jó szerinte beképzelt és undorító vagyok. Bármit mond azt később letagadja és öngyilkossággal fenyegetőzik.
Még kb egy évig velük kell, hogy éljek és úgy érzem már besokalltam. 30 éves vagyok nem azért élek velük mert szeretnék, hanem mert jelenleg nincs hová mennem.
Az apámnak volt egy agyvérzése de előtte is ilyen volt mikor gyerek voltam 30 év alatt kevés volt tőle a szép szó.
Mit tegyek, hogy élhetőbb legyen velük a légkör?
N
Kidobott már 100x az apám, hogy lehet eltakarodni csak a ház fele az enyém így ezért maradok míg nincs más lehetőségem.
Ha jobban leszek elmegyek természetesen.
10
Ugye az meg van, hogy ha közös is az ingatlan, a kérdező anyja nem fogja kitenni és nem is teheti ki a férjét? Idióta tanácsot ne adj már, bakker.
10
Együtt vannak övék a ház fele a másik fele pedig az enyém.
13
Tartozásuk volt az ingatlanon én pedig kifizettem így rám lett íratva a fél ház, nem a pénzt fizették vissza hanem letudták azzal, hogy nekem adták a ház felét.
Mikor nem voltam beteg volt miből nekik kifizetnem.
#12 "a kérdező anyja nem fogja kitenni és nem is teheti ki a férjét"
Te hol olvastál ilyet az én #10-es hozzászólásomban? Ha már azt jelölöd meg, hogy az én hozzászólásomra válaszolsz, akkor légy kedves ne a fejedben lévő hangokkal beszélgetni, hanem az én hozzászólásomra válaszolni, jó?
#11 "Kidobott már 100x az apám, hogy lehet eltakarodni csak a ház fele az enyém"
A ház felének tulajdonjoga pont elég ahhoz, hogy felvedd egy jogásszal a kapcsolatot és megérdeklődd, hogy milyen lehetőségeid vannak. A bántalmazó, szarházi attitűd miatt sokkal esélyesebb szerintem őt kipaterolni az ingatlanból. Fizikai bántalmazásokról ha vannak - a legkisebb véraláfutásról is - látleletet csináltass a háziorvosodnál. Verbális abúzusról hangfelvételt, videófelvételt.
18
Nem írtam, hogy verne nem gyerek vagyok már hanem felnőtt aki a szüleivel kényszerült élni.
Nem akarok itt élni el akarok menni csak nem tudok ezért szeretném normalizálni az együttélést de belátom nem fog menni ezt az egy évet kihúzom valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!