Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire bevett,...

Szerintetek mennyire bevett, mennyire egészséges, ha egyedülálló anyuka, 29 éves lánya, és 26 éves fia együtt laknak, és az a terv, hogy később is csak a fiú költözne külön, a lány és anyuka együtt laknak majd, akkor is ha a lánynak lesz családja?

Figyelt kérdés
Nem beteg az anyuka, el tudja látni magát, 60-as. A válás óta nem ismerkedett. Annak meg 15 éve.
okt. 3. 14:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Ha szeretik egymást és ezt mindenki jóvá hagyta, akkor nem látom akadályát.
okt. 3. 14:42
 2/23 anonim ***** válasza:
92%
Ez mind mind tőlük függ, hogy működhet-e.. ismerek olyat akik teljesen jól élnek régóta így, nálunk 1 hétig se működne..
okt. 3. 14:43
 3/23 anonim ***** válasza:
89%

Pl Az én anyukám soha nem költözött el a szüleitől. Ennek hâla mesebeli gyerekkorom volt. Hol a mamàval sütöttem, főztem, hol a tatával szereltem a garázsban, stb....

Pocsék lett volna, ha távol élnek....

okt. 3. 14:44
 4/23 Katona Dius ***** válasza:
75%

Ha a lány leendő partnerét sem zavarja, hajrá.

Én nem bírnék még egyszer anyámmal lakni, pedig szeretem. De annyira más sok esetben az értékrendünk, hogy csak állandó veszekedés lenne belőle.

okt. 3. 14:45
 5/23 anonim ***** válasza:
56%
Inkább, mint hitelből vagy àllami ingyenhitelből vegyenek sajátot...
okt. 3. 14:58
 6/23 retektorta ***** válasza:
92%
#3 Szintén, bár a nagypapám korán meghalt, ezért csak kevés emlékem van róla.
okt. 3. 15:01
 7/23 anonim ***** válasza:
97%
Az élet eldönti. mennyire jönnek ki a leendő idegennel, nem ördögtől való a több generációs együttélés több haszna van mint hátránya. íde mondom egy két év gyakorlatban eldöl tudják e kezelni oda vissza.
okt. 3. 15:17
 8/23 anonim ***** válasza:
89%
Ha egyik fél sem a 3 főből, akkor semmi közöd hozzá. Azt csinálnak amit akarnak.
okt. 3. 15:24
 9/23 anonim ***** válasza:
69%

Ember fuggo. Az en anyam joarc volt egy megfelelo meretu hazban lehetett volna vele elni. ( éltunk is csak meghalt )

Anyosom is joarcc, de o mar tul sok mindenbe beledumal kell ez a 40 km kozenk. Nem sok nem keves pont jo.

okt. 3. 16:18
 10/23 szolga3 válasza:
92%
Nyilván nem veti fel őket a pénz..nem tud mindenki 40..100 millióért lakast venni v 200..250 e.ért bérelni!
okt. 3. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!