Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltitkolható a család elől,...

Eltitkolható a család elől, ha nem 'rendes' munkából van a bevételem?

Figyelt kérdés

Semmi illegális, ne ilyesmire gondoljatok.

Félig-meddig még velük élek, 2 hetente szoktam hazajárni.

nov. 2. 18:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Attól függ mekkora az a jövedelem és mennyire villogtatod. Lehet keresni milliókat úgy is, hogy nem rongyrázol vele.
nov. 2. 19:02
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
nem, nem fog kiderülni hogy prosti vagy
nov. 2. 19:05
 3/19 anonim ***** válasza:
96%
Hosszú távon aligha.
nov. 2. 19:15
 4/19 anonim ***** válasza:
45%
Mennyi egy alkalom?
nov. 2. 19:19
 5/19 anonim ***** válasza:
87%

Persze hogy eltitkolható. Én például soha senkinek nem néztem utána,hogy hol dolgozik. Természetesen a pénze sem kellett!

A oárom az más,mert közös kasszán vagyunk. De rajta kívül sosem turkáltam más pénztárcájában. A lányom,aki 20 éves, és idén ment albérletbe,magától számol be,hogy épp milyen az anyagi helyzete,de simán eltitkolhatná,mert sosem kérdezem.

nov. 2. 19:52
 6/19 anonim ***** válasza:
97%
Hát azért a rokonok, barátok néha meg szokták kérdezni, hogy most mit is dolgozol... Legalábbis nálunk azért a családban csak tudjuk ki mit csinál. Ha ügyesen hazudsz vagy van egy rendes munkád is akkor nem fog feltűnni senkinek. Az viszont feltűnő, ha direkt kerülöd a témát.
nov. 2. 20:14
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Ha tudsz következetesen kamuzni és jól satírozod ki a tetkókat is a rl-ra feltöltött képeken, akkor nem kizárt, hogy sikerül
nov. 2. 21:08
 8/19 anonim ***** válasza:
88%

Sokan buktak már le az évek alatt, hogy igazából mit is dolgoznak.

Titkolni lehet, csak meddig??

Meg az se mindegy, hogy mennyiről kell beszámolni?? Kb havi 400 nettó?? Az nem egy nagy feltünéses dolog. Jobb minőségű élelmiszerek, háztartási cikkek, stb és lehet félre rakni utazásokra. Vagy havi 1-2 millió nettó?? Az már picit feltűnőbb ha költekezel is.

Nehéz magyarázni, hogy pl miből van 10 milliós kocsi, ha elvileg csak takarító vagy.

nov. 2. 21:32
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
#2 Szerintem csak Only Funs-ozik.
nov. 2. 21:47
 10/19 anonim ***** válasza:
49%
Én meg azthittem drogot árul 😂😂
nov. 2. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!