Szerintetek hihető, hogy nagybátyám két éve elfelejtette visszaadni a pénzt?
Valószínűleg nem elfelejtette, hanem szándékosan nyúlta le a pénzt.
De bizonyítani hogyan lehetne a szándékosságot? Sehogy.
2 éve nem jártál a nagymamádnál?
Mert szerintem az a logikus, hogy amikor az ember utána legközelebb felkeresi, akkor rákérdez, hogy megérkezett-e hozzá a pénz. Sőt, én eleve magam adtam volna vissza neki, nem közvetítőn keresztül küldöm el. Sőt, lehetőleg nem is kp-ban, hanem kérek bankszámlaszámot, amire utalhatom. Idős, magatehetetlen embernek a napi költőpénzen kívül kifejezetten veszélyes pénzt tartania otthon. Jó esetben csak az ápolója nyúlja le a pénzét, rossz esetben éjjel öregezős rablók törnek rá, és félholtra verik, hogy adja elő a pénzét. Ill. pont azért léteznek ilyen öregezős rablógyilkosok borsodi, szabolcsi falvakban, mert a mai napig sok idős ember tart otthon kp-ban jelentősebb összeget, szóval a rablók a siker reményében törhetnek rá találomra bármelyik idősre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!