Alkoholista-gyógyszeres gyerekkor után soha nem lesz normális életem? Soha nem fogom elfelejteni?
Apam alkoholista ,anyam gyogyszerezi magat.
Kb 6 eves korom ota magamra mostam a ruhaim, fott etel soha nem volt. Apa mindig reszeg volt, anya meg bevolt gyogyszerezve es napokig aludt. Nekik soha nem kellett volna ossze alniuk, sose szabadott volna nekik gyerek. Vannak nagyon megalazo emlekeim, meg sajnalom is oket hogy ilyenek lettek. Nem tudom valaha feltudom e ezt dolgozni, vagy orokke ilyen lelki beteg leszek.
Soha nem fogom ezeket elfelejteni? Egy reszem orokke boldogtalan lesz?
Szerintem is pszichológus.
Hidd el, aki úgy megy el oda, hogy "nekem semmi problémám nincs" még annak is sokat segít legalább 1-2 ilyen beszélgetés.
Én ilyen ismerőst küldtem el, kételkedett is, meg azt mondta neki nincs szüksége rá.
Van másik ismerős is akinek az apja szintén alkoholista volt.
Két eset van ahogy egy gyereknek alakulhat az élete, vagy az, hogy netudja feldolgozni, őket okolja mindenért és szintén az italba menekül, vagy az, hogy rá sem bír nézni az alkoholra, és azt mondja ő a gyerekeinek nem ezt a példát akarja mutatni, hanem különb apa lesz.
Ismerős az utóbbit választotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!