Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az apám egy alkoholista...

Az apám egy alkoholista mindig cirkuszol, volt valakinek hasonlo gyerekkora? Hogyan lehet ezt túl élni? 18/L

Figyelt kérdés
Mindennapos gyomorideg hogy vajon ma ugy be rug e hogy szaladni kell. Én ezt már nem bírom
2018. febr. 15. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Úgy hogy elmenekülsz.. :/
2018. febr. 15. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia! Hány éves vagy? Az enyémek nem ittak,de nyírták egymást.Ugyanígy voltam mint te.Hálistennek 18 évesen megismertem a mostani férjemet,és le is koccoltunk gyorsan,először albérletbe,később saját lakásba.Mai napig utálok "haza" menni... :-(
2018. febr. 15. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Fuss, ameddig tudsz! Nehogy a következő 25 évben megtaláljanak
2018. febr. 15. 22:52
 4/9 anonim ***** válasza:

az én apám ivott mint állat de sose bántott senkit..csak égetett

most meg leszokott és spanok vagyunk..

bár így lenne nálatok is

24f

2018. febr. 15. 23:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Muszály túlélni. Nem egyszerű de muszály. Az én apám is alkoholista. Már attól rosszul vagyok ha hozzám ér.
2018. febr. 15. 23:43
 6/9 anonim ***** válasza:
19%
Emiatt hullott szét a család gyerekkoromban.
2018. febr. 16. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem anyám és apám is alkoholista volt. Apum leszokott magától, de aztán a szíve miatt elhunyt pár éve. Anyám azóta ritkán iszik, mert nincs pénze mivel nem dolgozik, én tartom el..borzasztó gyerekkorom volt, intézetet is megjártam emiatt, kaptam sok veréet. Hát kitartást.. ha oesz lehetőséged menekülj otthonról.
2018. febr. 17. 20:02
 8/9 anonim válasza:

Ha nem általános iskolás vagy, kereshetsz kollégiumot, vagy bentlakásos sulit.Szerintem is jobb ha míg fiatal vagy szerzel pár nyugodt évet magadnak, az összes jövőbeli barátod és a leendő családod érdekében! Attól, hogy nem teszed ki magad az otthoni lelki sérüléseknek, még tudod tisztelni a szüleidet, meg tudod találni a módját. Pl nyaranta segítesz a ház körül, vagy hogy édesanyáddal telefonálsz rendszeresen, hadd öntse ki a szívét és ő neked is egy fontos kapcsolat mindenképp.

Tudd hogy mit akarsz és vidd véghez! A kifogások ne zavarjanak. Az érzelmi zsarolásra is készülj fel.

És még egy: ha van egy jó nagybácsid, nagyapád, edződ vagy hasonló férfi az életedben, akivel tudsz beszélgetni, akár fiú vagy akár lány, az nagyon jó hatással lehet, nem lesznek később apahiányos tüneteid.

2018. máj. 12. 15:45
 9/9 anonim válasza:

Ha lehetetlen az elköltözés otthonról, legalább napközben próbálhatsz hasznos időtöltéssel távolmaradni. Pl sport, zenetanulás, színjátszókör, cserkészet, okj-s képzés, diákmunka, stb. Ha sok barátod van az is segíthet ezt elviselni, mert van kinek elmesélni.

Anyukáddal mi a helyzet? Vannak tesók?

2018. máj. 12. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!