Az eletben mi a fontosabb a penz vagy a csalad?
Figyelt kérdés
okt. 23. 18:15
1/20 anonim válasza:
Mindkettő. Ha nem lenne munkám és éheznénk, simán otthagynàm a családot és elmennék oda dolgozni, ahol munka van. A szegénység csak a filmekben romantikus. Természetesen ez csak az alapvető dolgok miatt tenném meg, azért nem mennék el máshova, hogy tudjunk pl. jachtot venni.
2/20 anonim válasza:
Pénzem nincs, a családom is csak 2 emberből áll+ az állataim. Úgyhogy a család.
3/20 anonim válasza:
Mindkettő fontos. A családnak valamiből meg kell élni.
4/20 anonim válasza:
Pénzt lehet keresni bármikor, szerető családod nem lesz még 1.
5/20 anonim válasza:
Nem mindegy milyen a család. Valamelyiknél egy állat is többet ér
7/20 anonim válasza:
Részemről egyértelműen a család. Régebben sem voltunk gazdagok, de átlagosan megéltünk és itt voltunk egymásnak mindig mindenben. Apa meghalt három hete és minden nap azt kívánom bár egy forintunk se lenne, csak ő is itt lenne velünk ugyanúgy. Pótolhatatlan. És ezt a fájdalmat ezer milliárd forint se feledtetné.
8/20 anonim válasza:
A pénzben még sosem csalódtam. Biztosíthatok vele magamnak mindent kb.
9/20 anonim válasza:
Utolsó véleményét osztom én is, pénzben nem csalódtam soha, családomban túl sokszor
10/20 anonim válasza:
Hát, pénzről mindig is álmodoztam, családról sosem, családom van, pénzem nincs 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!