Az eletben mi a fontosabb a penz vagy a csalad?
Hogy akarjuk a kettőt megversenyeztetni?
Odaadnám-e egyik családtagomat 1 milliárd euróért? Nem. Hajlandó lennék megszakítani a kapcsolatot a családommal, ha különben éheznénk, fáznánk, nem lenne hol laknunk? Igen.
Nekem a család, mert nagyon jó, összetartó, szerető családom van.
De nyilván, ha nem ilyenek lennének, a pénzt választanám.
Egyébként meg szerintem az egészség a legfontosabb.
Egyértelműen a pénz, mert nagyon szép és jó a család, hogyha éheztek, fáztok, nincs cipője a gyereknek, és sorolhatnám.
Családból és szeretetből nem lehet ételt venni.
11-es:
"Odaadnám-e egyik családtagomat 1 milliárd euróért?" Igen, de én választom ki, melyiket :D Van, akiért még fizetnék is, csak vigyék el messzire.
Magyarországon az elcseszett jogszabályok miatt a család inkább teher, ezért van az, hogy csak a legelvetemültebbek alapítanak családot. Magyarországon az egyénnek vannak jogai, a családnak nincsenek, ezért ha valóban sikeres akarsz lenni, akkor le kell mondani a családról.
Sokat gondolkoztam az arabokon, hogy náluk miért ennyire más minden. Nálunk az jön le, hogy elnyomják a nőket, és ezért tűzzel vassal irtjuk őket. Mégis szaporodnak, tehát miben mások? Az araboknál nem az egyénnek van joga, hanem a családnak, vagyis férj+feleség+gyerekek. A családokat támogatják, nem az egyéneket. A férj dolgozik, ő tartja el a családot, ez az alap. A feleség ritkán dolgozik, de persze nem tilos. Ha a gyerekek dolgoznak, akkor új családot alapítanak. Ez az arab modell, ami szerintem sokkal jobb, mint a mienk.
A kérdésre válaszolva, a pénz forrása a családból van, de ha nincs család, akkor nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!