Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért tényleg rosszindulatú...

Ezért tényleg rosszindulatú vagyok mert nem szeretem?

Figyelt kérdés
Beszélgettem a férjemmel, és szóba került a húga és a kislánya. Ahogy beszélgettünk, előjött mindenféle téma, és megjegyeztem, hogy bár a baba aranyos, én nem érzem azt, hogy szeretem. Erre a férjem teljesen kiakadt, azt mondta, hogy rosszindulatú és érzéketlen vagyok, hogy ilyet mondok. Most tényleg? Végül is csak háromszor találkoztam a kicsivel. Nem tudok úgy kötődni hozzá, olyan, mintha egy idegen lenne. Azokat szeretem, akikhez igazán kötődöm.
okt. 26. 16:31
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
65%

*szereted, azt én nem értem, miért kellett közölni. Hacsak a férjed direktbe rá nem kérdezett. Ez nem roszsindulatúság, csak értelmetlen volt közölni, ezenkívűl tapintatlan és érzéketlen voltál.

(Elnézést, véletlenül küldtem el.)

okt. 27. 12:08
 42/45 anonim ***** válasza:
14%

Lehet a férjedé a gyerek? 😂😂😂

Na, de félre a tréfát!

Nem vagy rosszindulatú, mert ez nem azt jelenti.

Én azt nem értem, hogy jutott odáig a beszélgetés, hogy kijelentsd nem szereted?

okt. 27. 12:32
 43/45 anonim ***** válasza:
29%

Nem vagy rosszindulatú. Csak azért mert valaki rokon, nem kell őt szeretni. Igaz ez akkor is, amikor egy gyerekről van szó. Nem kell emiatt rosszul érezned magad.

Viszont tartsd magadban az érzéseket, nem kell mondani senkinek mert emiatt majd téged támadnak. Simán tudd le magasban hogy nem bírod és kész. Ha valami családi találkozó van, akkor sem kell vele foglalkozni, lesz aki foglalkozik vele.

okt. 27. 14:35
 44/45 anonim ***** válasza:
62%
Az a kérdés hogy direkt fogalmaztál így hogy gerjeszd a feszkót? Vagy mégis milyen körülmények között csúszik ki egy ilyen az ember száján? Mert van ez a tipus, akik mindig mindent máshogy gondolnak és mindig direkt úgy fogalmaznak hogy az egy kicsit kiverje a biztosítékot, és végül mindig ők az áldozatok, akik csak őszinték voltak mindenféle hátsószándék nélkül.
okt. 28. 10:34
 45/45 anonim ***** válasza:
42%
44! Pontosan ahogy írod!! Itt leírva egy fórumon, csak az áldozat szerepet látva csámcsognak, neki igazat adva, de közben ha így kerek perec kimondja ezt a mondatot, az sose lesz ártatlan kijelentés. Egy grimasz meg egy hangsúly hozzá és már nincs is miről beszélni. Aztán ezek mentegetőznek a legjobban, hogy nem úgy értette és te vagy érzékeny, ő csak őszinte. Aztán meg nyelvész lesz belőle és megmagyarázza a szó etimológiáját, hogy az mást jelentsen mint amit valójában lehet gondolni adott szituációban.
okt. 28. 11:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!