Hol találom meg a Máltai Szeretetszolgálat elérhetőségeit? A többi információt lent olvassátok.
Mindenütt kerestem,megvannak a linkek,bemásolom is őket,viszont az a baj,hogy egyiknem sem találom az e-mail címét..Pedig nagyon jó lenne,mert sajnos nagyon beteg vagyok..(Rosszindulatú rákkal küzdök)...
Mindenkinek hálásan köszönöm a segítségét.
Aki ír privát üzenetet,az is szuper,és akkor elárulom,hová valósi vagyok)
Szép napot kívánok minden kedves hozzászólónak.
Sajnos a daganatos sejtek,mindenemre "szétterjedtek",lábam minden...
Nem igen tudok járni,szóval borzalom...A gyógyszer árakról nem is beszélve...
Ha lesztek olyan szívesek megtalálni nekem a Máltai Szeretetszolgálat elérhetőségét,azt nagyon megköszönném(hálás szívvel) <3
Itt találjátok a linkeket.
Privátban is várom a hozzászólásokat,természetes dolog részemről,hogy annak a kedves hozzászólóknak,mennek a zöld pipák. ;)
Ha meg tudjátok oldani/magyarul úgy értem,hogy adtok elérhetőséget,akkor írok a Máltai Szeretetszolgálatnak e-mail címére egy jó hosszú üzenetet...
Ennyit szerettem volna kérni tőletek,semmi mást,jó egészséget!
Itt van megadva e-mail cím és postai cím is:
E-mail: mmszok@maltai.hu
Máltai Szeretetszolgálat
Postacím
H-1255 Bp., Pf.20
H-1011 Bp., Bem rkp. 28.
4.Azért nem találtam meg,mert számos településen segítenek,mint ahogy a linkben is láthatod(nehogy sértésnek) vedd,abszolút nem annak szántam :)
Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét.
Mindenkinek ment a zöld pipa! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!