Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha öt lány szerelmes belém, akiből egyet viszont szeretek, egyet szimpatikusnak, hármat pedig gyűlölöm?
Nemrég derült ki hogy szerelmes belém 5 lány, amiből 3 nagyon rosszindulatú, kettő pedig kedves és normális. Az egyik lány nekem is tetszik, úgyhogy egy ideje már randizgatunk. A másik aki kedves őt pedig nem szeretném megbántani, mert tényleg egy kedves lány. A másik három viszont nagyon rosszindulatú, úgyhogy mindenféle pletykát terjesztettek rólam és a lányról akivel randizom. Persze ebben az ő barátnői is segítettek. Persze az igazságot csak ketten tudjuk 100%ra hogy pletyka. Viszont félek hogy eljut a lány szüleihez is és nem tudom akkor mi történne. A másik lány aki kedves ő meg azt hiszi valamiért hogy én is szeretem őt és nagyon naiv.
Hogyan kezdjek neki a dolgok kibogozásának? Tisztázzam először a lánnyal hogy őt nem szeretem, vagy beszéljem meg a három rosszindulatú lánnyal? Vagy ne tegyek semmit, csak hagyjam alakulni a dolgokat??
“szerelmes belém 5 lány, amiből 3 nagyon rosszindulatú”
Akkor az 5-ből 3 kiesett, mert az elemi logika alapján nem szerelmes.
Azzal, aki nem tetszik, nincs dolgod.
Azzal foglalkozz, akivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz.
❌ "Viszont félek hogy eljut a lány szüleihez"
✅ Mond a lánynak, hogy kezdjen el siránkozni/szomorkodni a szüleinek, a szülei előtt, hogy az iskolában minden fajta pletykát terjesztenek róla - "és ez nagyon elszomorítja őt".
✅ Így ha a szülei ezek után hallanak valami pletykát, akkor tuti nem fogják bevenni.
✅ Mert tuják, hogy csak pletyka.
❤️ A másik három lánynak meg annyit, hogy eléjük állsz és jól lesmárolod a csajod előttük!
❤️ Talán még ki is szeretnek belőled :3
💓 A másik lánnyal meg megbeszéled, hogy jelenleg másért dobog a szíved, és nem tudsz mit csinálni vele.
🖤 "Régen szerelmes voltam beléd KETTESKE, de nem közeledtél felém, így ez a láng halványult bennem, az irántad érzett vágyakkal együtt. És már más felé húz a szívem, EGYESKE felé" :|
💟 Ez a megoldás azért jó, hogy közlöd vele "régen szerettelek KETTESKE", mert ha nem jön össze EGYESKÉVEL a dolgok ! Akkor Ketteske még elképzelhetőnek tartja, hogy vissza szerezhet téged :)
✅ TUDOM,tudom ... én egy zseni vagyok 😎
Dehogyis, beléd az egész világ szerelmes!
Még én is, sőt a barátom a Béla is!
Béla ?! Hívott engem valaki ?
Jah, a kérdezőbe ?!
NANÁ :3 💖
Nem kell kibogozni meg foglalkozni vele.
Ti ketten tudjátok, hogy mi az igazság. A lány szüleivel meg majd beszél a lány, ha rákérdeznek valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!