Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért tényleg rosszindulatú...

Ezért tényleg rosszindulatú vagyok mert nem szeretem?

Figyelt kérdés
Beszélgettem a férjemmel, és szóba került a húga és a kislánya. Ahogy beszélgettünk, előjött mindenféle téma, és megjegyeztem, hogy bár a baba aranyos, én nem érzem azt, hogy szeretem. Erre a férjem teljesen kiakadt, azt mondta, hogy rosszindulatú és érzéketlen vagyok, hogy ilyet mondok. Most tényleg? Végül is csak háromszor találkoztam a kicsivel. Nem tudok úgy kötődni hozzá, olyan, mintha egy idegen lenne. Azokat szeretem, akikhez igazán kötődöm.
okt. 26. 16:31
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
84%

Rosszindulat, ha valakiek szándékosan keresztbe teszel, módszeresen ott ártasz neki, ahol tudsz, leépíted az önbizalmát, nem egy őszinte érzelem kinyilvánítása egy számára idegen gyerekről!

Egyébként a szeretetet nem lehet kikényszeríteni senkitől sem.

okt. 26. 17:26
 12/45 anonim ***** válasza:
31%

Nem kellett volna így nyilatkoznod, mármint nem vagy köteles szeretni, de azért mégis a férjed unokahúgáról van szó, így lehettél volna kicsit óvatosabb.

Én sem kötődök a családban mindenkihez, és nem fogok minden pici gyerektől hanyatt vágódni, de ilyet akkor sem mondanék. Mondhattad volna, hogy aranyos stb, de olyan keveset találkoztok, hogy még nem érzed azt, hogy kötődnél hozzá. Azzal, hogy azt mondtad, hogy nem szereted, nem egy neutrális választ adtál, hanem úgy jött ki, mintha nem kedvelnéd, utálnád.

okt. 26. 17:32
 13/45 anonim ***** válasza:
78%
Miért kéne szeretned? Nem a te gyereked.
okt. 26. 17:35
 14/45 anonim ***** válasza:
81%

Te kéretlenül voltál túl őszinte, a férjed meg érzékenyen reagálta le, túlkapta a dolgot.

Remélem, annyi esze lesz hogy nem mondja tovább senkinek a családban, mert akkor tényleg nagy gond lehet belőle.

Mostmár tudod, hogy egy ilyen elszólás részedről konfliktushoz vezet szóval elkerülöd a későbbiekben

okt. 26. 17:43
 15/45 anonim ***** válasza:
68%

Mondhattad volna árnyaltabban. Én úgy szoktam, hogy "nem kötődöm hozzá".

(Pl. férjem húgához, pont ilyesmiről beszélgettünk a napokban a férjemmel).

okt. 26. 18:27
 16/45 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Rosszindulatnak számít a negatív gondolkodás, másokról rosszat feltételezni alaptalanul stb., bővebben:

[link]

De nem akarok állást foglalni, mert az ördög a részletekben.

okt. 26. 18:40
 17/45 anonim ***** válasza:
76%
Femina 🤣😂🤣
okt. 26. 18:48
 18/45 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ne erőlködj, mert csak kinevetteted magad.

okt. 26. 18:51
 19/45 anonim ***** válasza:
55%
A férjedben van a hiba! Az eredeti családjához jobban kötődik, mint hozzád, és a képmutatás az alapfelszerelése. Amúgy jól vagytok? Hát kezdjél csak el gondolkozni ezen ...
okt. 26. 19:10
 20/45 anonim ***** válasza:
2%
Aki gyerekes palival/nővel áll le, az javarészt így jár. Egy bizonyos fokig helyén is van, hogy a gyerek az első, de ezen besértőd, getz.... Kérdező, most mondom, ne egy ilyen ürgével akarj te mozaikcsaládot...
okt. 26. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!