Ezért tényleg rosszindulatú vagyok mert nem szeretem?
Elég érzeketlen volt.
Nem vagy véletlen autista? Azok szokták ennyire nem érezni mit kéne mondani az adott szituációban...
De ez teljesen oke, legalabbis szerintem. En sem tudok szeretni valakit, akit nem sokszor lattam, csak mert rokon. Sajnos az emberek elvarjak, hogy a babakat szeressek.
Nalunk 2 honapos baba van, jovoheten jonnek latogatoba sogoromek, most fognak eloszor talalkozni a kislanyunkkal. Nem sertodom meg azon, hogy nem szeretik, ez rendben van.
Én alapvetően minden babát aranyosnak, ártalmatlannak tartok a maga módján, DE! Olyat, hogy ""szeretem"' maximum közeli családtagra mondok, akivel rendszeresen találkozom!
Vadidegen csecsemőket én sem "szeretek", de nem is utálok.
A rosszindulat pedig nem itt kezdődik, semmi közöd nincs a rosszindulatúhoz csak attól, hogy nem szeretsz egy idegen gyereket, akit életedben 2-3x láttál. Betokosodott, rögeszmés, beteges személyiségre vall, aki boldog-boldogtalantól elvárná, hogy imádja másnak a kisbabáját.
Cukik, igen, de ne legyen már kötelező szeretni mindegyiket. Elég, ha a sajátunkat imádjuk
“A rosszindulat pedig nem itt kezdődik”
Mondjuk ezt nem tudjuk…
Azért bőven lehetett ezt rosszindulattal is mondani, attól mert most kiirt ide egy kérdést önmegerősítésből.
A többiben egyet értek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!