Ezért tényleg rosszindulatú vagyok mert nem szeretem?
Figyelt kérdés
Beszélgettem a férjemmel, és szóba került a húga és a kislánya. Ahogy beszélgettünk, előjött mindenféle téma, és megjegyeztem, hogy bár a baba aranyos, én nem érzem azt, hogy szeretem. Erre a férjem teljesen kiakadt, azt mondta, hogy rosszindulatú és érzéketlen vagyok, hogy ilyet mondok. Most tényleg? Végül is csak háromszor találkoztam a kicsivel. Nem tudok úgy kötődni hozzá, olyan, mintha egy idegen lenne. Azokat szeretem, akikhez igazán kötődöm.okt. 26. 16:31
21/45 anonim válasza:
Szerintem nem tudod magad jól kifejezni és talán az érzelmeidet sem tudod helyén kezelni. Én megértem hogy csak 3x találkoztál a gyerekkel (bár ez is sok ahhoz képest) de akkor sem illik ilyet mondani, egyébként ha a férjed húgával jó viszonyt ápolsz akkor van igazán baj mert kötődni valaki gyerekéhez aki közel áll hozzád (pl: barát) az alap dolog tehát ha te nem tudsz kötődni valaki gyerekéhez aki közel áll hozzád akkor szerintem elsősorban veled van a baj. Egyébként én szerintem is érzéketlen voltál de ezt a férjed már úgyis elmondta neked, talán nem hiszel neki?
22/45 anonim válasza:
Elsővel egyet értek. Valid hogy bem kötődsz hozzá, de így kimondani hogy nem szereted, erős.
24/45 anonim válasza:
Ennek fuss neki újra! Az megvan, hogy nem gyerekes a pali?
25/45 Szervizmérnök úr válasza:
Rákerestem a "rosszindulatra", a Google dobott linkeket, amiből kiválasztottam egyet, amit elolvasva megfelelőnek találtam a 16. válaszomhoz.
Így egyszerűbb volt, mintha én állnék le firkálni és nyilván a tartalmat kell nézni, nem azt, hogy milyen weboldal.
A tartalom számomra vállalható, azért raktam be.
Rosszindulatú gyűlölködés, minősítgetés nem releváns, önmagát minősíti.
26/45 anonim válasza:
Pont elég lett volna annyit mondani amit nekünk írtál, hogy nem kötődsz hozzá.
27/45 anonim válasza:
De miért gáz, ha nem szeret egy gyereket akihez semmi köze?
28/45 anonim válasza:
27 nem az hogy gáz, de mégiscsak rokon, nem szoktak így fogalmazni. Én sem kötődök annyira férjem unokaöccséhez akit évente 1x látok, de azt hogy nem szeretem durva lenne mondani.
29/45 anonim válasza:
Kisfiamon kívül egy gyereket sem szeretek, rokon gyereket sem. Nem tudok mit kezdeni velük, beszélgetni se tudok velük. Nem érdekelnek.
30/45 anonim válasza:
Én a kérdezőt támogató véleményen vagyok, de nem fogok vakon hinni az “ártatlanságában” csak mert itt kiirt egy kérdést. Fogadjunk tudnék úgy dicsérő szavakat mondani, hogy a hangsúlyból még is érzi a másik a rosszindulatot. Ez a kontextustól és a hangsúlytól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!