Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért tényleg rosszindulatú...

Ezért tényleg rosszindulatú vagyok mert nem szeretem?

Figyelt kérdés
Beszélgettem a férjemmel, és szóba került a húga és a kislánya. Ahogy beszélgettünk, előjött mindenféle téma, és megjegyeztem, hogy bár a baba aranyos, én nem érzem azt, hogy szeretem. Erre a férjem teljesen kiakadt, azt mondta, hogy rosszindulatú és érzéketlen vagyok, hogy ilyet mondok. Most tényleg? Végül is csak háromszor találkoztam a kicsivel. Nem tudok úgy kötődni hozzá, olyan, mintha egy idegen lenne. Azokat szeretem, akikhez igazán kötődöm.
okt. 26. 16:31
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem nem tudod magad jól kifejezni és talán az érzelmeidet sem tudod helyén kezelni. Én megértem hogy csak 3x találkoztál a gyerekkel (bár ez is sok ahhoz képest) de akkor sem illik ilyet mondani, egyébként ha a férjed húgával jó viszonyt ápolsz akkor van igazán baj mert kötődni valaki gyerekéhez aki közel áll hozzád (pl: barát) az alap dolog tehát ha te nem tudsz kötődni valaki gyerekéhez aki közel áll hozzád akkor szerintem elsősorban veled van a baj. Egyébként én szerintem is érzéketlen voltál de ezt a férjed már úgyis elmondta neked, talán nem hiszel neki?
okt. 26. 19:25
 22/45 anonim ***** válasza:
24%
Elsővel egyet értek. Valid hogy bem kötődsz hozzá, de így kimondani hogy nem szereted, erős.
okt. 26. 19:33
 23/45 anonim ***** válasza:
72%
20 szövegértés 0.
okt. 26. 19:40
 24/45 anonim ***** válasza:
77%

Ennek fuss neki újra! Az megvan, hogy nem gyerekes a pali?

okt. 26. 19:41
 25/45 Szervizmérnök úr ***** válasza:
19%

Rákerestem a "rosszindulatra", a Google dobott linkeket, amiből kiválasztottam egyet, amit elolvasva megfelelőnek találtam a 16. válaszomhoz.

Így egyszerűbb volt, mintha én állnék le firkálni és nyilván a tartalmat kell nézni, nem azt, hogy milyen weboldal.

A tartalom számomra vállalható, azért raktam be.

Rosszindulatú gyűlölködés, minősítgetés nem releváns, önmagát minősíti.

okt. 26. 19:45
 26/45 anonim ***** válasza:
71%
Pont elég lett volna annyit mondani amit nekünk írtál, hogy nem kötődsz hozzá.
okt. 26. 20:29
 27/45 anonim ***** válasza:
74%
De miért gáz, ha nem szeret egy gyereket akihez semmi köze?
okt. 26. 20:59
 28/45 anonim ***** válasza:
8%
27 nem az hogy gáz, de mégiscsak rokon, nem szoktak így fogalmazni. Én sem kötődök annyira férjem unokaöccséhez akit évente 1x látok, de azt hogy nem szeretem durva lenne mondani.
okt. 26. 21:06
 29/45 anonim ***** válasza:
83%
Kisfiamon kívül egy gyereket sem szeretek, rokon gyereket sem. Nem tudok mit kezdeni velük, beszélgetni se tudok velük. Nem érdekelnek.
okt. 26. 21:15
 30/45 anonim ***** válasza:
17%
Én a kérdezőt támogató véleményen vagyok, de nem fogok vakon hinni az “ártatlanságában” csak mert itt kiirt egy kérdést. Fogadjunk tudnék úgy dicsérő szavakat mondani, hogy a hangsúlyból még is érzi a másik a rosszindulatot. Ez a kontextustól és a hangsúlytól függ.
okt. 26. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!