Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tőled kérnek bocsánatot a...

Tőled kérnek bocsánatot a családtagok, ha megbántottak, rosszul viselkedtek veled vagy tévedtek?

Figyelt kérdés
okt. 3. 17:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
89%

Dehogyis. Ha ők hibáztak, akkor is én voltam a hülye, ha én, akkor is.

Valahogy mindig minden helyzetből gyönyörűen kihozták, hogy ők a tökéletesek, én tehetek róla, amiért - és ezután bármit lehet betenni, mert mindenért is én voltam a hibás.

Bocsánat a részükről nekem?

Ha, jó vicc.

Kb én kérjek bocsánatot, amiért apám anyámba élvezett és megszülettem.

okt. 5. 08:11
 22/23 anonim ***** válasza:
59%

Ugyan. Anyám, apám szerint a gyerek egy alsóbbrendű, csicskagyász, akinek kuss a neve, és amit mondanak az parancs.

Akkor is, ha a "gyerek" már 50 éves,túlnőtt rajtuk, végzettségben, egzisztenciálisan, saját családja is működőképesebb, stb.

Már saját maguknak sem köszönnek annyira el vannak ájulva a nagy semmijüktől.

Az én családomban, tehát férj és két gyerek alapvető, hogyha gorombák, vagy sértőek vagyunk, akkor a masiktól bocsánatot kérünk.

Az életben viszont nem vagyok egy bocsánatkérős, pedig elég bántó és nyers a stílusom.

okt. 5. 19:13
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Mindig mindenben nekik van igazuk.
okt. 5. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!