Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig érdemes várni ?

Meddig érdemes várni ?

Figyelt kérdés
Másfél éve van egy párom aki a felnőtt lányával el , én viszont egyedül. Jól megvagyunk egy dolgot kivéve. Párom tologatja az összeköltözést. Most épp várjuk meg hogy a gyereke kijarja az iskolát. Értem én hogy a gyerek lelki nyugalma fontos. ( Elhagyta őket anyuka és a lánya nehezen dolgozza fel. Állítólag nehezen viselné el hogy apuka más nőt oda koltoztessen. Ha náluk vagyunk hiába próbálok beszélgetni a lányával nem túl kommunikatív.) Én megértem, hogy figyelni kell a felnőtt lánya érzéseire de nekem is egy életem van amit nem egyedül szeretnék leélni. Jelen pillanatban úgy élünk már másfél éve hogy találkozunk hol nálam - hol nála aztán mindenki hazamegy . Az nem opció sajnos hogy ő költözzön hozzám több okból sem. A gyereket nem akarja egyedül hagyni a nagy házba és a vállalkozása is ott van. Csak ugye én nem erre vágyom. Nem vagyunk már olyan fiatalok sem. Kíváncsi lennék mások meddig lennének türelmesek és esténként arra várni vajon ma jön e ha igen mikor?
szept. 25. 12:07
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Látom van aki megérti a problémàmat és van aki nem . Én csak annyira vágytam volna a párommal hogy együtt vinni az életet . Együtt kelni - feküdni . De ez nekünk nem adatik meg
szept. 26. 09:16
 42/46 anonim ***** válasza:
85%
#41 Sajnálom.
szept. 26. 10:26
 43/46 anonim ***** válasza:
88%

Inkább csak türelmetlen vagy. A férfi jövő nyárig kért haladékot. Ha akkor sem akar összeköltözést, akkor joggal mondhatod, hogy egyáltalán nem akar, csak kifogást keres. Jelen helyzetben ez egy ésszerű kompromisszum a barátnője és a gyereke érdekei között.

Ugyanakkor ha te nem bírsz várni, nem kötelező. Mondd meg most neki és zárjátok le a kapcsolatot. Jövő nyárra akár mindkettőtöknek lehet új kapcsolata.

szept. 26. 13:39
 44/46 anonim ***** válasza:
14%
Nem hogy nem adatik mwg, a “párod” nem akarja! Es igaza van!
szept. 26. 18:00
 45/46 anonim ***** válasza:
84%

"esténként arra várni vajon ma jön e ha igen mikor"

Teljesen tőle függsz.

Neked ez így nem jó.

Meddig akarsz még így élni és várni a bizonytalanra?

szept. 27. 16:14
 46/46 anonim válasza:
41%

Hadjátok már kérdezőt!

Már elnézést, de tipikus 40-50-es nő, örül ha van valakije.. Nem fogja otthagyni az embert, mert azt mondjátok. Amúgy vannak kapcsolat függők, mert nem akarnak egyedül maradni. Szerintem ő is ilyen. Nyilván ha az ember nem akar egyedül maradni, tűrni kell.

szept. 28. 06:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!