Meddig érdemes várni ?
Ahogy TE SEM ezt a férfit keresed, hanem VALAKIT, aki összeköltözik veled.
Nagy különbség, hogy te VALAKIT keresel, AKÁRKIT, vagy EZT a férfit?
Mert NEM mindegy!
Ha te összeköltöznél egy random férfivel, most épp vele, mert ő van szem előtt, ez nem alap egy összeköltözésre, ez lakótársi kapcsolat!
Nekem úgy tűnik, te nem vagy szerelmes, te csak akarsz már egy dolgot!
A pasi ezt jobban érzi és tudja, tudatosabb mint te! Igaza van!
Egy komoly kapcsolatot együttéléssel miért gondolnak egyesek cselédkedésnek?
Számomra az együtt éles azért fontos, mert jó érzés, amikor valaki vár otthon, vagy akit mindig hazavárhatok. Jó érzés együtt lenni valakivel és együtt lenni itthon. Akinek csak a szex elég, az egy felszínes ember. De sokunknak nem elég. Én szeretek együtt felkelni a párommal, szeretek együtt enni, együtt nézni valamit, együtt olvasni, bármi. Szeretem az életem megosztani valakivel, akivel jó együtt lenni. Ebben mi olyan rossz?
Tudod takarítani, főzni, mosni akkor is kell, ha egyedül lakom. Attól, mert valaki mással élek, nem leszek egyből cseléd...
Azért 36 os cselédkedés, mert a férfiak mellett végül azzá válik!
Én is szeretnék társat, nő vagyok, de azt szeretném, hogy egy pasi jöjjön hozzon vigyen autóval, vigyen kirándulni, de amíg megszokom őt, ami vagy 1,5 év, addig ne kelljen összeköltözni!
Tehát csak legyen 2 órát egy nap, utána menjen!
Miután megszerettem es megszoktam én is biztos vele tölteném a napom nagy részét!
Ha hozzám feljön egy pasi, ha lefekszik a kanapéra és látom, hogy nem nagyon menne, kezdek kétségbeesni!
Már alig várom legyek egyedül, kimerít a találkozás, a sok duma, a sok idióta szöveg, es mar varom hogy menjen!
De olyankor mintha megbolondulnának, kezdenek lefeküdni, kipróbálni az ágyam, es olyankor mar a mosolyom kezd lekopni…. kitalálom, hogy el kell imtezzek valamit stb
Engem kimerít az biztos. De mindez amíg megszokom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!