Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig érdemes várni ?

Meddig érdemes várni ?

Figyelt kérdés
Másfél éve van egy párom aki a felnőtt lányával el , én viszont egyedül. Jól megvagyunk egy dolgot kivéve. Párom tologatja az összeköltözést. Most épp várjuk meg hogy a gyereke kijarja az iskolát. Értem én hogy a gyerek lelki nyugalma fontos. ( Elhagyta őket anyuka és a lánya nehezen dolgozza fel. Állítólag nehezen viselné el hogy apuka más nőt oda koltoztessen. Ha náluk vagyunk hiába próbálok beszélgetni a lányával nem túl kommunikatív.) Én megértem, hogy figyelni kell a felnőtt lánya érzéseire de nekem is egy életem van amit nem egyedül szeretnék leélni. Jelen pillanatban úgy élünk már másfél éve hogy találkozunk hol nálam - hol nála aztán mindenki hazamegy . Az nem opció sajnos hogy ő költözzön hozzám több okból sem. A gyereket nem akarja egyedül hagyni a nagy házba és a vállalkozása is ott van. Csak ugye én nem erre vágyom. Nem vagyunk már olyan fiatalok sem. Kíváncsi lennék mások meddig lennének türelmesek és esténként arra várni vajon ma jön e ha igen mikor?
szept. 25. 12:07
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
69%

Ahogy TE SEM ezt a férfit keresed, hanem VALAKIT, aki összeköltözik veled.

Nagy különbség, hogy te VALAKIT keresel, AKÁRKIT, vagy EZT a férfit?

Mert NEM mindegy!

Ha te összeköltöznél egy random férfivel, most épp vele, mert ő van szem előtt, ez nem alap egy összeköltözésre, ez lakótársi kapcsolat!

Nekem úgy tűnik, te nem vagy szerelmes, te csak akarsz már egy dolgot!

A pasi ezt jobban érzi és tudja, tudatosabb mint te! Igaza van!

szept. 25. 18:23
 32/46 anonim ***** válasza:
72%
Ó, ha én elválnék, pont ilyen kapcsolatot keresnék! Miért olyan vonzó a házicseléd szerep? Én szexet akarok és örömmel várni minden találkozást. Időnként megfőznék neki meg összedobnám a lakást, de nem lennék rabszolga, aki a munka után késő estig mos, mosogat, főz, stb...Ez hiányzik annyira? Egyetlen előnye van az összecuccolásnak, ami nem túl romantikus: nem egyedül kell állni a rezsit meg a házfelújítást. Több érv nincs is mellette.
szept. 25. 20:01
 33/46 anonim ***** válasza:
42%
#32 jobban szeretne szep nagy kertes hazban lakni, mint a kis garzonban. Errol van itt szo.
szept. 25. 20:13
 34/46 anonim ***** válasza:
61%
Így van 32 es, ez s hosszú izgalom titka, a különélés!
szept. 25. 20:15
 35/46 Darius- ***** válasza:
79%
Semeddig.
szept. 25. 21:42
 36/46 anonim ***** válasza:
70%

Egy komoly kapcsolatot együttéléssel miért gondolnak egyesek cselédkedésnek?

Számomra az együtt éles azért fontos, mert jó érzés, amikor valaki vár otthon, vagy akit mindig hazavárhatok. Jó érzés együtt lenni valakivel és együtt lenni itthon. Akinek csak a szex elég, az egy felszínes ember. De sokunknak nem elég. Én szeretek együtt felkelni a párommal, szeretek együtt enni, együtt nézni valamit, együtt olvasni, bármi. Szeretem az életem megosztani valakivel, akivel jó együtt lenni. Ebben mi olyan rossz?

Tudod takarítani, főzni, mosni akkor is kell, ha egyedül lakom. Attól, mert valaki mással élek, nem leszek egyből cseléd...

szept. 25. 23:18
 37/46 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, ha szeretnék egy normális kapcsolatot, akkor hagynám ezt az alakot, ő meg bújja a gyereke seggét élete végéig, ha a gyerek is kölcsönösen benne van és a gyerek sem kíván szaporodni...
szept. 25. 23:55
 38/46 anonim ***** válasza:
40%

Azért 36 os cselédkedés, mert a férfiak mellett végül azzá válik!

Én is szeretnék társat, nő vagyok, de azt szeretném, hogy egy pasi jöjjön hozzon vigyen autóval, vigyen kirándulni, de amíg megszokom őt, ami vagy 1,5 év, addig ne kelljen összeköltözni!

Tehát csak legyen 2 órát egy nap, utána menjen!

Miután megszerettem es megszoktam én is biztos vele tölteném a napom nagy részét!

szept. 26. 05:53
 39/46 anonim ***** válasza:
14%

Ha hozzám feljön egy pasi, ha lefekszik a kanapéra és látom, hogy nem nagyon menne, kezdek kétségbeesni!

Már alig várom legyek egyedül, kimerít a találkozás, a sok duma, a sok idióta szöveg, es mar varom hogy menjen!

De olyankor mintha megbolondulnának, kezdenek lefeküdni, kipróbálni az ágyam, es olyankor mar a mosolyom kezd lekopni…. kitalálom, hogy el kell imtezzek valamit stb

Engem kimerít az biztos. De mindez amíg megszokom

szept. 26. 05:59
 40/46 anonim ***** válasza:
39%
Tudod ki várna éveket egy pasira, csak mert a lánya hisztis. Írom ezt úgy, hogy anya meghalt kamaszkoromban, mégsem vertem ki a balhét, amikor apa mondta, hogy új nője van.
szept. 26. 08:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!