Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Undok vagyok mert így nem...

Undok vagyok mert így nem vittem haza?

Figyelt kérdés

Anyósom felhívott, hogy a sógornőmet meg a gyerekét, haza kellene vinni mert lerobbant az autója.

Hát mondom jólvan elviszem őket, még előtte nekem van dolgom otthon a gyerekekkel majd akkor elviszem utána.

Az autómat 3 hete vásároltam! Egy 2 éves autó, amire 4 évig gyűjtögettem.

Oda értem értük és teljes sokk hatással nézem, hozza a hordozóba a gyereket és mellette jön a hatalmas kutyája.

Akiről tudtam, hogy most volt valami betegsége amire gyógyszert szed és folyamatosan megy a hasa tőle. Autózás közben amúgy is sokkal jobban hajlamos rá.

Na tehát mondtam neki, hogy egy szóval se mondták, hogy a kutya is itt van. És megmondtam, hogy ne haragudjon de a kutyát nem fogom elvinni egy 40 km-es útra, hogy össze fossa az új autót.

Egy kissebb szóváltás alakult ki, hogy de most akkor mi van. Ki lehet takarítani ha baleset történne. Én meg közöltem, hogy nem akarok kutya fost takarítani. Vagy esetleg át vállalja e a takarítás költségét. Persze ugye nem.

Úgyhogy végülis anyósom nagy megsértődve közölte, hogy jólvan akkor vigyem el őket aztán a kutya ott marad és holnap majd a sógornőm férje elviszi.

szept. 19. 16:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem volt biztos, hogy bepiszkít a kutya. Utólag meg lehetett volna beszélni, akár a házastárssal. Kérdező azonnal kiakadt a kutyára.
szept. 20. 12:53
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

A sógornőt vagy a babát - ha betegek -, elvittem volna pl. az orvoshoz vagy kórházba. Nem lett volna nagy öröm, ha odahánynak a kocsiba, de előfordul beteg emberrel.

Egy kutyát viszont ilyen feltételekkel nem szállítok. Pláne, ha - mint kiderült -, nem is volt annyira sürgős a hazamenetel.

Fosson a kutya az anyósnál, majd ő takarít utána.

szept. 20. 13:19
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
S amúgy is,egyes emberek olyanok, ha a kutya bepiszkít, akkor még bocsánatot se kérnének.
szept. 20. 13:47
 24/25 anonim ***** válasza:
94%
Semmilyen kutya nem ül az autómba. Már azt sem értem, minek a nagytestű kutyát hurcolni.
szept. 20. 16:01
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Szívességet kért, nincs oka megsértődni, inkább neked lenne, hogy kb a képedbe mondta, hogy nem állja a nyilvánvalóan felmerülő takarítási költségeket (nemcsak befoshat a kutya, de aki kutyás, az tudja, hogy a kutyaszőrt rohadt nehéz kiszedni a kárpitból). Legközelebb legalább tudod, hogy ha szívességet kérnek, akkor a válasz, hogy te nem érsz rá, nem alkalmas. Egyébként nem értem, hogy napok óta ott vannak, és másnap már a férje is tudja furikázni, akkor mi a fenéért nem tudtak még 1 napot ott aludni? Azért 40 km táv, oda-vissza már 80; nem az sem időben, sem benzinben, amit szívességként elvárhat bárkitől is.
szept. 21. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!