Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nekem kellene bocsánat...

Tényleg nekem kellene bocsánatot kérnem?

Figyelt kérdés

Sógornőm egyik kedves elfoglaltsága a közös családi ebédeknél, hogy mindenki súlyát elemezgeti (főleg az enyémet) és kéretlen tanácsokat osztogat.

Nem szoktam vele foglalkozni, bár párszor már megkértem, hogy álljon le, de csak méginkább feljogosítva érezte magát, mondván "Látod, te is tudod, hogy igazam van, ezert esik rosszul amit mondok!". Szombaton nem is kicsit túllőtt a célon és azzal zártam le a beszelgetést, hogy egyezzünk ki döntetlenben, én a kövérség miatti szív és érrendszeri problémakban fogok meghalni, ő meg a cigi miatti tüdőrákban. Na, ezen teljesen kiakadt, hogy micsoda bunkó vagyok, ő már 13 éves kora óta cigizik, nem olyan könnyű azt letenni, az anyja is tüdőrákban halt meg stb. Most a másik sógornőmék megkerestek, hogy remélik, a napokban bocsánatot kerek tőle, mert így nem fog jönni 2 het múlva. Megmondtam, hogy engem az sem izgat de bocsánatot nem fogok kérni. Az előbb anyósom is hívott, hogy jaj, ne butáskodjak, kérjek bocsánatot...

szept. 9. 10:34
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
96%

Nehogy bocsánatot kérj!

Végre visszaszóltál neki, én is azt mondom (pedig én is alapból konfliktuskerülő vagyok), hogy teljesen igazad van és jól tetted. Bunkó volt, szóltál neki többször, hogy hagyja abba, nem állt le, megérdemelte. Ha nagyon okoskodnak a többiek, akkor nyugodtan mondd meg, hogy neked már hányszor lett volna okod megsértődni, mégse tetted, de most már elég volt.

szept. 9. 11:17
 12/50 anonim ***** válasza:
93%
Látva, hogy milyen defektes a család, hisz neki adnak igazat, miközben a sógornő volt folyamatosan tapló veled is, inkább én nem mennék ezentúl az összejövetelre. Ilyen idiótákkal nem terhelem magam.
szept. 9. 11:20
 13/50 anonim ***** válasza:
90%
#12-esnek igaza van, én sem mennék. Ha ennyire fontos nekik a sógorasszony jelenléte, akkor nem kell elmenni.
szept. 9. 11:37
 14/50 anonim ***** válasza:
96%

A családnak mi a véleménye a te szekálásodról? Amíg kussban tűrted addig nem zavarta őket, most pedig hogy konfliktus lett, ismét tőled várják a meghunyászkodást.

Nyugodtan mond meg anyóséknak, hogy akkor fogsz bocsánatot kérni, ha előbb a sógornőd is bocsánatot kér a saját beszólásai miatt. Ha esetleg a sógornőd se_gget csinálna a szájából és bocsánatkéréstől függetlenül megjelenik, neki is nyugodtan mond meg, hogy te nyitott vagy a tűzszünetre, ha ő is visszavesz magából.

szept. 9. 11:46
 15/50 anonim ***** válasza:
83%
Miért jársz oda? Nem kötelező. Én tízéve nem járok ilyen szrokra, részben mert állandóan a súlyomon kattognak a hülyék.
szept. 9. 11:57
 16/50 Metionin ***** válasza:
91%
Annyi szerencséd nincs, hogy ne menjen ezután :D dehogy kérnék már bocsánatot, az első pár alkalommal felálltam volna és hazamentem volna. Hihetetlen, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak.
szept. 9. 12:13
 17/50 anonim ***** válasza:
88%

Engem az erdekel, hogy Anyos-Sogorno fele koalicio, vajon a Sogornodre is igy raszallt, hogy kerjen toled bocsanatot a folyamatos keretlen bunko megjegyzeseiert, vagy csak te vagy ilyen kivaltsagos?

Nem kernel bocsanatot, es a tovabbiakban is kiallnek magamert.

szept. 9. 12:26
 18/50 anonim ***** válasza:
95%

Volt vita köztem és sógornőm között is.

Beszóltam és ppárom család tőlem várta a bocsánatkérést.

Nem kértem, mivel sógornőm egy hisztis p*csa, azt hiszi körülötte forog a világ. Azóta nem beszélünk. :) Jobb is így az élet.

szept. 9. 12:53
 19/50 anonim ***** válasza:
95%
A férjed hol van ebben a történetben? Ő miért nem rakta helyre már réges-régen a testvérét?
szept. 9. 12:55
 20/50 anonim ***** válasza:
1%
lehet a férj tudja hogy a felesége kövér, és lehet jó tanácsnak tartja azt, hogy lefogyjon a nő, még azt is el tudom képzelni hogy titokba a testvérének mondta ezt hogy kicsit cukkold már
szept. 9. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!