Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nekem kellene bocsánat...

Tényleg nekem kellene bocsánatot kérnem?

Figyelt kérdés

Sógornőm egyik kedves elfoglaltsága a közös családi ebédeknél, hogy mindenki súlyát elemezgeti (főleg az enyémet) és kéretlen tanácsokat osztogat.

Nem szoktam vele foglalkozni, bár párszor már megkértem, hogy álljon le, de csak méginkább feljogosítva érezte magát, mondván "Látod, te is tudod, hogy igazam van, ezert esik rosszul amit mondok!". Szombaton nem is kicsit túllőtt a célon és azzal zártam le a beszelgetést, hogy egyezzünk ki döntetlenben, én a kövérség miatti szív és érrendszeri problémakban fogok meghalni, ő meg a cigi miatti tüdőrákban. Na, ezen teljesen kiakadt, hogy micsoda bunkó vagyok, ő már 13 éves kora óta cigizik, nem olyan könnyű azt letenni, az anyja is tüdőrákban halt meg stb. Most a másik sógornőmék megkerestek, hogy remélik, a napokban bocsánatot kerek tőle, mert így nem fog jönni 2 het múlva. Megmondtam, hogy engem az sem izgat de bocsánatot nem fogok kérni. Az előbb anyósom is hívott, hogy jaj, ne butáskodjak, kérjek bocsánatot...

szept. 9. 10:34
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
96%

Nekem eszem ágában nem lenne bocsánatot kérni egy ilyen taplótól.

Ő MIKOR KÉRT BOCSÁNATOT a súlyelemzésekért???

szept. 9. 10:37
 2/50 anonim ***** válasza:
96%

Így nem fog menni két hét múlva?

Juhuuu! Tiszta haszon. Nehogy bocsánatot kérj.

szept. 9. 10:39
 3/50 anonim ***** válasza:
97%
Igazából annyit látok, hogy megoldódik a probléma, ha nem kérsz bocsánatot.
szept. 9. 10:47
 4/50 anonim ***** válasza:
97%
Csak annyit tudok mondani, hogy ügyes voltál! :D
szept. 9. 10:48
 5/50 anonim ***** válasza:
95%
Nehogy már te hunyászkodj meg. Semmi köze senkinek a súlyodhoz. Jól tetted, hogy megmondtad neki, az már az ő baja hogy nem vette a lapot. Én is 13 évesen kezdtem el cigizni, (jóbarátok) de le tudtam rakni simán, ez mind akarat kérdése, pont mint a fogyás.
szept. 9. 10:49
 6/50 anonim ***** válasza:
96%
Biztos, hogy nem!
szept. 9. 10:55
 7/50 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem teljesen jogos a kiborulásod, és szerintem ezek után egyáltalán nem sértő, amit mondtál neki.

Én biztos nem kérnék elnézést.

Semmi köze a súlyodhoz. Velem is hasonló a szitu. Egyszer meghallgatom, másodjára még türelmes vagyok, harmadjára meg már visszaszólok, mert tudom h nem egészséges dagadtnak lenni, de most ez van.

Szerintem tedd tul magad rajta, es orulj hogy legkozelebb nem jön.

szept. 9. 10:57
 8/50 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem fog menni. Bocsánatot én se kérnék.
szept. 9. 10:58
 9/50 anonim ***** válasza:
97%
Én megírnám neki, hogy "Látod, te is tudod, hogy igazam van, ezert esik rosszul amit mondok!"
szept. 9. 11:04
 10/50 anonim ***** válasza:
0%
vagy szimplán lefogyhatnál, és akkor nem tudnál adni neki okot arra hogy ilyeneket mondjon, hihetetlen mi?
szept. 9. 11:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!