Ez minek a jele? Sokszor megbántom páromat és nem kérek bocsánatot, nem érzem hogy kéne kérnem, de mégis bánt hogy ilyen vagyok vele.
Ő azt érzi hogy Én nem szeretem és csak azért vagyok vele mert nincs más, sokszor beszéljük hogy minek vagyunk akkor együtt, ő meg mindig mondja hogy nem én akarlak elhagyni téged én szeretlek.
Velem van a gond, de én se tudnám nélküle elképzelni, csak néha egyedüllétre vágynék, nem pedig arra hogy mindig együtt legyünk.Biztos azért vagyok vele ilyen.
Én 24/N Ő 38/F
Hát napi 4-5 alkalom beszélgetés nélkül én nem beszélek igazán kapcsolatról. Attól, hogy elvegetálunk egymás mellett és közben van szex, az nekem még nem e kapcsolat.
Azt megértem, hogy kell az egyedüllét, persze hogy kell, ahogy az is, hogy érezzétek, tudtok fejlődni a másik mellett, nem korlátoz ebben.
De azért ha időst sem töltünk rendesen a másikkal és nem igényeljük a társaságát, nem vele szeretünk lenni a legjobban, akkor az sem teljesen normális.
Aha, igy mar ertem. A Szuzek nagyon csaladias emberek.
Aha, ertelek, en is Vizonto vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!