Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez minek a jele? Sokszor...

Ez minek a jele? Sokszor megbántom páromat és nem kérek bocsánatot, nem érzem hogy kéne kérnem, de mégis bánt hogy ilyen vagyok vele.

Figyelt kérdés

Ő azt érzi hogy Én nem szeretem és csak azért vagyok vele mert nincs más, sokszor beszéljük hogy minek vagyunk akkor együtt, ő meg mindig mondja hogy nem én akarlak elhagyni téged én szeretlek.

Velem van a gond, de én se tudnám nélküle elképzelni, csak néha egyedüllétre vágynék, nem pedig arra hogy mindig együtt legyünk.Biztos azért vagyok vele ilyen.

Én 24/N Ő 38/F

2011. dec. 3. 11:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
:)
2011. dec. 3. 11:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát ha tudod, hogy megbántod, és nem kérsz bocsit, szerintem az - komolyan bocsi - a bunkóság jele.

Mi az, hogy nem érzed, hogy kellene, ez üti egymást. Ha megbántunk valakit, bocsit kérünk nem ? Főleg ha érdekel az illető.

A többit pedig beszéljétek meg, hogy néha neked kell egyedüllét, ha megérti frankó, ha nem, akkor válassz mást, aki hasonló e téren, mint te, és akkor nem kell bántva érezd magad, hogy megbántassz valakit, mert nem tennéd.

2011. dec. 3. 16:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem becsülöd meg a párod! Ki kéne költöznöd egyedül egy barlangba, ahogy az egyik korábbi hozzászóló javasolta!
2011. dec. 3. 18:18
 14/16 A kérdező kommentje:
ott félnék egyedül
2011. dec. 4. 00:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Ti nem illetek össze valószínűleg. Nem vagytok egy hullámhosszon sajnos.
2011. dec. 4. 23:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem illetek össze. Ő családias, (én is SZŰZ JEGYŰ vagyok és igénylem a szerelmem társaságát). Nálam is van, h néha nem, de általában igen.

Én is ismerek olyat aki szereti a másikat, fontos is neki, de Ő olyan, h szeret egyedül lenni. Olyan párt választott aki hasonlóan gondolkodik és már 12 éve együtt vannak. Vagy talán több is. Külön szobában vannak, és jó a kapcsolatuk mindent megbeszélnek. Neked is ilyet kellene keresned!

2012. nov. 19. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!