Esküvőre testvérként mennyi pénzt illik adni nászajándékként?
Figyelt kérdés
Testvérem esküvőjére vagyunk hivatalosak és ők kijelentették, hogy pénzt akarnak nászajándékként. Az fontos, hogy nem forintban kapja a fizetését hanem euróban, én viszont forintban..
Ilyen esetben ki mennyit adna?
aug. 29. 11:46
31/40 anonim válasza:
22 de a kávés meg étkészelt meg tudja a tökömmi is pénzbe kerül, akkor meg ha nem tetszik felesleges pénzkidobás.
32/40 anonim válasza:
#31 szerintem olcsóbban meg tudták venni, nem került 1 millaba amit azért a borítékba illik tenni.
34/40 anonim válasza:
ÉN, ez ÉN testvéremnek 300.000-t adnék jelen pillanatban. Ha neked nem fér bele a nagy ajándék, akkor annyit adj minimum, ami fedezi a fogyasztásotokat. Én minimum 100.000-t adnék 2 főre
36/40 anonim válasza:
tegnap 17:26 Az sok. Adjál egy ötszázast.
37/40 anonim válasza:
Ők házasodnak. Miért a vendég fizessen, nem?
38/40 anonim válasza:
mi a tökömért mész el? hát igen az ilyen embereket nem kéne igazság szerint meghívni mert nem jók semmire sem, lehúznak mindent csak, de ugye mondtam, hogy nem az számít ki mennyit ad csak már a negatív hozzáállás is ront mindenen, ne menj el azt kész. jah, azt nem mered megcsinálni mert ehhez is gyáva vagy?
39/40 A kérdező kommentje:
38-as ne haragudj, ez most kinek szól? Komolyan ilyenen vitát nyitni basszus, egy egyszerű kérdés volt. Nem voltunk mostanában és akkor még nem az volt, hogy pénzt kér valaki és ennyi.
szept. 3. 14:52
40/40 anonim válasza:
nem neked kérdező ofc, a 37-es fillérbaszónak írtam....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!