Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan várom el apámtól,...

Jogosan várom el apámtól, hogy kifizesse nekem azt a készüléket, amit tönkretett?

Figyelt kérdés

Van egy szájzuhanyom, amit ma levert a polcról. Ahol a cső csatlakozik bele, eltörte, nem lehet használni, nem lehet bele fejet rakni. Ilyen alkatrészt cserélni sem lehet, egy egész újat kell venni 40 ezerért.

Anyum mondta, ha nem fizeti ki, ő vesz nekem (elváltak), mert én vettem magamnak a diákmunkás pénzemből. De szerintetek is apámtól lenne fair?

aug. 20. 14:46
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

#40 ha nem csak mezei szarok rá fogorvosnál voltál, akkor kivételes nyálösszetételed van. Mert a legtöbb embernek bizony képződik és le is kell szedni.

Ez meg nem hülyeség, mert bár ha nincs is fogköved (de tuti van valamennyi), akkor is érdemes alaposan megtisztítani a szád belsejét. Fogkefével nem tudsz 100%-ot elérni, lehet az bármilyen szuper.

aug. 20. 23:46
 42/50 anonim ***** válasza:
59%

#40 Hagyd, ő a fogápolás nagymestere. Szerinte a fogorvosom is idióta, de őt legalább szépen lehúzzák.

Amúgy ha ennyire jó az a cucc, minek jársz még mindig félévente fogkő leszedésre? Mert elvileg ez arra van, hogy ne képződjön olyan gyakran fogkő. Szóval akkor minek jársz szedetni, ha ez annyira hatásos?

aug. 21. 01:53
 43/50 A kérdező kommentje:
#42 nem zavar, hogy bizonyított tények vannak amögött amit írok, te meg zománckapargálásról beszélsz a 90-es évekből?🙈
aug. 21. 03:14
 44/50 A kérdező kommentje:

Ja és hatásos, mert írtam, hogy olyan kevés van, amit szabad szemmel nem látni. Valamennyi így is képződik, mert a nyál fogmosás után fél órával már el is kezd lerakódni, és nehéz lenne kivitelezni a félóránkénti fogmosást.

Na de azt a keveset inkább leszedetem időben, így kb sosincs fogkövem, mert nem látni🙈.

Valamint köszönöm a megtisztelést, tényleg elég jól értek a szájápoláshoz, ami rólad kevésbé mondható el a fogkefe-fogkrém, szökőévente fogorvoshoz járó kombóddal. Na puszillak!

aug. 21. 03:17
 45/50 A kérdező kommentje:
Ps: ha nem lenne hatásos, akkor is jó érzés kitisztítani vele a fogam közeit, és hát az én 40-esem bánta, nem a tied. 💅🏼
aug. 21. 03:18
 46/50 anonim ***** válasza:
Kérdező, kicsit már túlliheged a dolgot. Megkaptad a megerősítő válaszokat, azt pedig fogadd el, hogy nem mindenkinek ugyanolyan a szájápolási szokása, és a fogkőképződése. És nem lesz senki azért igénytelenebb nálad, mert nem használ ilyen biszbaszokat. Sőt, ahogy már írták többen, jelentős többség nem használ ilyet.
aug. 21. 03:33
 47/50 anonim ***** válasza:
68%
Már megint itt vagy? A következő mi lesz? Borotva? Epilátor?
aug. 21. 08:22
 48/50 anonim ***** válasza:

Nem szökőévente járok fogorvoshoz, én is félévente. Viszont, veled ellentétben, nekem nem kell fogkövet szedni minden alkalommal.

Ezekszerint mégiscsak beválik a "fogkefe+fogkrém kombó" 😊.

Na puszipacsi

aug. 21. 10:44
 49/50 anonim válasza:

Nem növesztek hegyeket. kb 2 évente szedetek, és levan a gond. Én igénytelen szájápoló vagyok. Mosom őket, ha valami gondot észlelek, fogászat, még az elején. Ez nem igény, vagy annak hiánya, hanem funkció. Ha nem romlik a fogaim állapota (40 elmúltam), akkor elégségesnek ítélem ezt a karbantartási protokollt.

Más: Ha itt 100 -ból száz kommentelő azt írná, hogy igenis, apád fizessen, mint a katonatiszt, akkor az min változtatna?

aug. 21. 18:59
 50/50 anonim ***** válasza:

Jaj kérdező, ne legyél már ennyire ostoba. Van aki hajlamos a fogkőre, van aki kevésbé. Ha te fél évente jársz és fél évente van mit leszedni akkor az azt jelenti hogy te hajlamos vagy rá.

Ha valaki 4 évente jár és négy évente alig van az nem azt jelenti hogy hazudik, hanem hogy ő nem hajlamos rá.

Hihetetlen, mi?

Egyébként nekünk is van szájzuhanyunk és a fogorvos azt mondta felejtsük el, inkább fogköztisztítót használjunk.

A kérdésre valaszolva pedig olyan helyre kellene rakni ahonnan nem lehet leverni ha már ilyen féltett kincs, nem a polc szélére.

Ja, és egy picivel több tisztelet a stilusodba.

aug. 22. 06:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!