Jogosan várom el apámtól, hogy kifizesse nekem azt a készüléket, amit tönkretett?
Van egy szájzuhanyom, amit ma levert a polcról. Ahol a cső csatlakozik bele, eltörte, nem lehet használni, nem lehet bele fejet rakni. Ilyen alkatrészt cserélni sem lehet, egy egész újat kell venni 40 ezerért.
Anyum mondta, ha nem fizeti ki, ő vesz nekem (elváltak), mert én vettem magamnak a diákmunkás pénzemből. De szerintetek is apámtól lenne fair?
#40 ha nem csak mezei szarok rá fogorvosnál voltál, akkor kivételes nyálösszetételed van. Mert a legtöbb embernek bizony képződik és le is kell szedni.
Ez meg nem hülyeség, mert bár ha nincs is fogköved (de tuti van valamennyi), akkor is érdemes alaposan megtisztítani a szád belsejét. Fogkefével nem tudsz 100%-ot elérni, lehet az bármilyen szuper.
#40 Hagyd, ő a fogápolás nagymestere. Szerinte a fogorvosom is idióta, de őt legalább szépen lehúzzák.
Amúgy ha ennyire jó az a cucc, minek jársz még mindig félévente fogkő leszedésre? Mert elvileg ez arra van, hogy ne képződjön olyan gyakran fogkő. Szóval akkor minek jársz szedetni, ha ez annyira hatásos?
Ja és hatásos, mert írtam, hogy olyan kevés van, amit szabad szemmel nem látni. Valamennyi így is képződik, mert a nyál fogmosás után fél órával már el is kezd lerakódni, és nehéz lenne kivitelezni a félóránkénti fogmosást.
Na de azt a keveset inkább leszedetem időben, így kb sosincs fogkövem, mert nem látni🙈.
Valamint köszönöm a megtisztelést, tényleg elég jól értek a szájápoláshoz, ami rólad kevésbé mondható el a fogkefe-fogkrém, szökőévente fogorvoshoz járó kombóddal. Na puszillak!
Nem szökőévente járok fogorvoshoz, én is félévente. Viszont, veled ellentétben, nekem nem kell fogkövet szedni minden alkalommal.
Ezekszerint mégiscsak beválik a "fogkefe+fogkrém kombó" 😊.
Na puszipacsi
Nem növesztek hegyeket. kb 2 évente szedetek, és levan a gond. Én igénytelen szájápoló vagyok. Mosom őket, ha valami gondot észlelek, fogászat, még az elején. Ez nem igény, vagy annak hiánya, hanem funkció. Ha nem romlik a fogaim állapota (40 elmúltam), akkor elégségesnek ítélem ezt a karbantartási protokollt.
Más: Ha itt 100 -ból száz kommentelő azt írná, hogy igenis, apád fizessen, mint a katonatiszt, akkor az min változtatna?
Jaj kérdező, ne legyél már ennyire ostoba. Van aki hajlamos a fogkőre, van aki kevésbé. Ha te fél évente jársz és fél évente van mit leszedni akkor az azt jelenti hogy te hajlamos vagy rá.
Ha valaki 4 évente jár és négy évente alig van az nem azt jelenti hogy hazudik, hanem hogy ő nem hajlamos rá.
Hihetetlen, mi?
Egyébként nekünk is van szájzuhanyunk és a fogorvos azt mondta felejtsük el, inkább fogköztisztítót használjunk.
A kérdésre valaszolva pedig olyan helyre kellene rakni ahonnan nem lehet leverni ha már ilyen féltett kincs, nem a polc szélére.
Ja, és egy picivel több tisztelet a stilusodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!