Jogosan várom el apámtól, hogy kifizesse nekem azt a készüléket, amit tönkretett?
Van egy szájzuhanyom, amit ma levert a polcról. Ahol a cső csatlakozik bele, eltörte, nem lehet használni, nem lehet bele fejet rakni. Ilyen alkatrészt cserélni sem lehet, egy egész újat kell venni 40 ezerért.
Anyum mondta, ha nem fizeti ki, ő vesz nekem (elváltak), mert én vettem magamnak a diákmunkás pénzemből. De szerintetek is apámtól lenne fair?
1,
Igen, jogosan, így lenne a korrekt.
2,
Fögkő-eltávolítás 15-20000 Ft. 2 évente elmegyek a fogászatra, és a tiednél profibb eszközzel nálad/nálam profibb emberek(diplomája van róla, és ebben dolgozik) megcsinálják, és láss csodát, nekem sincs fogkövem.
3,
Ha vásárolsz valamit, nem csak azt kell mérlegre tenned, hogy megengedheted e magadnak, hanem azt, hogy akikkel együtt élsz, azoknak a karakterével, életstílusával kompatibilis e a kinézett szerzemény. Pl, nem veszek egy 1000000 Ft -os tűzhelyt, vagy félmilliós okoshűtőt, ha tudom, hogy a velem egy háztartásban élők keze alá nem való(Egyébként se vennék ilyesmit akkor se, ha milliárdos volnék). Ezt a mérlegelést te elmulasztottad megtenni. Ahol vadállat módra parkolnak, oda meg majd veszel egy 100000000 Ft- os autót, hogy egy jót balhézhass?
4,
Ehhez a szájzuhany ügyhöz anyádnak van a legkevesebb köze. Ha lenne benned annyi korrektség, amennyit az apádtól elvársz, el se fogadod tőle a pénzt.
5,
Legközelebb érd be egy fogmosópohár-fogkefe kombóval. Ha leveri, összeszeded és kész. Elmész évente a fogászatra, és árban és szívásban is jobban jössz ki.
"Amúgy abban tényleg van igazság, hogy ha a kevés saját zsebpénzedből vetted, akkor miért nem választottál egy olcsóbbat."
Igazság? Logika nincs benne. Ha én adom ki a pénzt rá, nem mindegy, mennyiért veszem?
Nem mindenki ilyen igénytelen mint te. Gondolom már szó szerint kirohadtak a fogaid.
#26 minden éven 2x lát, mindig nagyon megdicsér, gyönyörű hófehér fogacskáim vannak, ennek ellenére a maximumot akarom kihozni belőle.
Okos fogkefém, szájvizem, fogselymem is van🙈.
#27 valóban tönkrebaxta már egy telefonomat is az apám, de én lefotózhatom az összes feltett kérdésemet is akár, nem én írtam ki más tönkretétellel kapcsolatos kérdést.
Á, az biztos elképzelhetetlen, hogy máshol is tönkretesz ezt és azt a szülő. 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!