Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan várom el apámtól,...

Jogosan várom el apámtól, hogy kifizesse nekem azt a készüléket, amit tönkretett?

Figyelt kérdés

Van egy szájzuhanyom, amit ma levert a polcról. Ahol a cső csatlakozik bele, eltörte, nem lehet használni, nem lehet bele fejet rakni. Ilyen alkatrészt cserélni sem lehet, egy egész újat kell venni 40 ezerért.

Anyum mondta, ha nem fizeti ki, ő vesz nekem (elváltak), mert én vettem magamnak a diákmunkás pénzemből. De szerintetek is apámtól lenne fair?

aug. 20. 14:46
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
61%
igen. apudtol lenne fair. anyad valszeg azert venne meg neked mert igy akarna apaddal versengeni.
aug. 20. 14:53
 2/50 anonim ***** válasza:
21%
Te is veszel neki mindig újat abból, amit véletlenül tönkreteszel? Kérdés, hogy tud e nélkülözni 40ezret.
aug. 20. 14:53
 3/50 A kérdező kommentje:

Nem tudom, úgy kisiskolás koromtól nem tettem tönkre semmit. 🤷🏼‍♀️

Alatta meg a szülő dolga is, hogy figyeljen a gyerekre. Ő viszont 55 éves férfiként sorra rontja el a tárgyakat, berendezéseket, a párja is ki van rá akadva emiatt. Fotelokat ült szét, mert össze-vissza tollászkodott benne a 110 kilojával, kilincsekre támaszkodik, azok is kilazulnak, mindent lever/leüt, mint egy elefánt a porcelánboltban. Hadd ne én legyek ezért a felelős. Az én kis diák fizetésemnek a 40 ezer meg sok. Neki meg fél millió felett van.

aug. 20. 14:57
 4/50 anonim ***** válasza:
86%
Az ő dolga lenne. De ha szarul áll anyagilag, legyél vele türelmes. Hiszen nem direkt csinálta.
aug. 20. 14:57
 5/50 anonim ***** válasza:
13%
Ilyen hülyeséget venni mint száj zuhanyt. Nem is csodálom hogy apád tönkre tette!
aug. 20. 14:59
 6/50 A kérdező kommentje:
#5 azóta kb alig van fogkövem, szóval nem hülyeség. 🙈
aug. 20. 14:59
 7/50 anonim ***** válasza:
20%
Értem... Zsebpénzt azt nyilván nem kapsz tőle soha, nem visz el sehova és soha semmit nem vásárol neked.
aug. 20. 15:11
 8/50 A kérdező kommentje:
#7 zsebpénzt sosem kapok, és ha kapnék is, nem ez a lényeg. Hanem az, hogy ő okozta a kárt.
aug. 20. 15:12
 9/50 anonim ***** válasza:
7%
Direkt?
aug. 20. 15:14
 10/50 A kérdező kommentje:
#9 Mindegy. Nem is én okoztam. Én vigyázok a dolgaimra. De tök mindegy, max megveszi anyám.
aug. 20. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!