Jogosan várom el apámtól, hogy kifizesse nekem azt a készüléket, amit tönkretett?
Van egy szájzuhanyom, amit ma levert a polcról. Ahol a cső csatlakozik bele, eltörte, nem lehet használni, nem lehet bele fejet rakni. Ilyen alkatrészt cserélni sem lehet, egy egész újat kell venni 40 ezerért.
Anyum mondta, ha nem fizeti ki, ő vesz nekem (elváltak), mert én vettem magamnak a diákmunkás pénzemből. De szerintetek is apámtól lenne fair?
Nem tudom, úgy kisiskolás koromtól nem tettem tönkre semmit. 🤷🏼♀️
Alatta meg a szülő dolga is, hogy figyeljen a gyerekre. Ő viszont 55 éves férfiként sorra rontja el a tárgyakat, berendezéseket, a párja is ki van rá akadva emiatt. Fotelokat ült szét, mert össze-vissza tollászkodott benne a 110 kilojával, kilincsekre támaszkodik, azok is kilazulnak, mindent lever/leüt, mint egy elefánt a porcelánboltban. Hadd ne én legyek ezért a felelős. Az én kis diák fizetésemnek a 40 ezer meg sok. Neki meg fél millió felett van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!