Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan várom el apámtól,...

Jogosan várom el apámtól, hogy kifizesse nekem azt a készüléket, amit tönkretett?

Figyelt kérdés

Van egy szájzuhanyom, amit ma levert a polcról. Ahol a cső csatlakozik bele, eltörte, nem lehet használni, nem lehet bele fejet rakni. Ilyen alkatrészt cserélni sem lehet, egy egész újat kell venni 40 ezerért.

Anyum mondta, ha nem fizeti ki, ő vesz nekem (elváltak), mert én vettem magamnak a diákmunkás pénzemből. De szerintetek is apámtól lenne fair?

aug. 20. 14:46
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
19%

[link]

Tessék, ez fele annyiba kerul

aug. 20. 15:15
 12/50 A kérdező kommentje:
Nekem Waterpik volt és az is lesz helyette. Az 33 ezernél kezdődik. De nekem egy drágább volt.
aug. 20. 15:16
 13/50 anonim ***** válasza:
16%
Oh, rendben, felség 🤦‍♀️
aug. 20. 15:17
 14/50 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen. Már meg is van rendelve. Csak az a kérdés ki fizeti ki, apámnak kéne, nem anyámnak.

aug. 20. 15:17
 15/50 anonim ***** válasza:
20%
te is egy isten áldása lehetsz! anyádnak meg apádnak is, de még a párodnak is ha lesz vagy van!
aug. 20. 15:24
 16/50 anonim ***** válasza:
89%
Még ha zsebpénzből is vette volna is kötelessége lenne az apjának venni egy ugyan olyat. Hisz ő tette tönkre. Normális szülő kérdés nélkül venné a másikat.
aug. 20. 15:28
 17/50 A kérdező kommentje:
#15 szerintem is az vagyok, na😂🤣
aug. 20. 15:35
 18/50 anonim ***** válasza:
70%
Azt írod, apukád gyakran lever véletlenül dolgokat. Ha olyan helyre tetted, ahonnan könnyű leverni, akkor részben te is hibás vagy, mert tudtad hogy apudnak ez gond lesz. Gondold át, hogy legközelebb hogy kerülöd el ezt a fajta balesetet.
aug. 20. 16:02
 19/50 anonim ***** válasza:
13%

Jujj, icipici, összekuporgatott, egyetemista zsebpénzed van, de 40 ezerért futja ilyen baromságokra.

A fogorvost mikor látogattad? Én maximum 2 évente megyek INGYEN fogkövet szedetni, ezzel el van intézve. És még mielőtt: nem, nem retkes a szám, a fogaimat pedig mindig megdícséri a doki is, hogy milyen szépek.

Amúgy ha tudod, hogy apud mindent lever, ne hagyd olyan helyen a cuccaid, ahonnan le tudja verni. Szekrényed, fiókod nincs?

aug. 20. 16:48
 20/50 anonim ***** válasza:
66%
Nekem a testvérem matatott a szekrényemben (kérdezés nélkül), és kirántotta az akkor fél milliót érő fényképezőgépemet. Úgy tört el, hogy nem érte volna meg megjavíttatni. Esküdött, hogy kifizeti, aztán ajánlott 40 ezret javításra (egyik törött elem javítása sem jött volna ki ennyiből!), aztán inkább meghúzta magát, nehogy kérjem a pénzt. Hiába próbáltam, azóta se térítette meg a káromat, ez vagy 15 éve volt.
aug. 20. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!