Szülőnek van joga így beszélni ?
Bevallom hülye voltam 3 éve elváltam a gyerekeim apjától egy nagynak látszó szerelem miatt. Anyám nagyon ellenezte hogy ne valljak el! Azt tudni kell a gyerekeim apja egy rideg ember volt és hát persze hogy vágytam egy férfira aki nőként tekint rám. Sajnos erre a kapcsolatra igaz volt hogy lakva ismerni meg a masikat. Teljesen kikeszultem mellette. Nem maradt más választásom mint szetmenni tőle . És itt jön amit én anyamtól kaptam. Egy hónapra oda kellett költözzek hozzajuk amit megengedett de ocsmanyul beszélt velem. Bekerült a kórházba mentünk meglátogatni és újból előjött belőle ott a kórház folyosóján idegbol , jó hangosan odavagta hozzám a gyerekem előtt hogy én vagyok az oka mindennek és egy rohadék vagyok...( nem tetszett neki hogy annak idején miért váltam el most nem kerültem volna ilyen helyzetbe ) aki ott volt a vároba minden szem minket nézett! Hozzá teszem tanult értelmes anyám van .
Mással is viselkednek így a szülei ? Nekem rettentően fajt
21.
Próbálod itt a szofisztikált szófosásoddal a szerinted szent és sérthetetlen álmorális nézeteidet, piedesztára emelni.
De te egy lúzer lehetsz, aki vagy vallásos, vagy pszichológiai könyvekből próbálná magát edukálni, de az biztos, hogy az éltről halvány lila fogalmaf nincs.
Tuti nem soha szeretgettek még és a falra sem kentek szevedéllyel.
A kérdező egyetlen hibát követett el, hogy hozzáköltözött a 0 anyjához.
5ös vagyok.
31: jó lenne akkor adnál magyarázatot, hogy mégis mire alapozod a hibás feltételezéseidet. Minden egyes mondatod téves. :)
Ennyi fogykos majmot, mint ti 😀
Nem vagy te senki pszichiátere, csak egy provokatív kutya 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!