Szülőnek van joga így beszélni ?
Bevallom hülye voltam 3 éve elváltam a gyerekeim apjától egy nagynak látszó szerelem miatt. Anyám nagyon ellenezte hogy ne valljak el! Azt tudni kell a gyerekeim apja egy rideg ember volt és hát persze hogy vágytam egy férfira aki nőként tekint rám. Sajnos erre a kapcsolatra igaz volt hogy lakva ismerni meg a masikat. Teljesen kikeszultem mellette. Nem maradt más választásom mint szetmenni tőle . És itt jön amit én anyamtól kaptam. Egy hónapra oda kellett költözzek hozzajuk amit megengedett de ocsmanyul beszélt velem. Bekerült a kórházba mentünk meglátogatni és újból előjött belőle ott a kórház folyosóján idegbol , jó hangosan odavagta hozzám a gyerekem előtt hogy én vagyok az oka mindennek és egy rohadék vagyok...( nem tetszett neki hogy annak idején miért váltam el most nem kerültem volna ilyen helyzetbe ) aki ott volt a vároba minden szem minket nézett! Hozzá teszem tanult értelmes anyám van .
Mással is viselkednek így a szülei ? Nekem rettentően fajt
Ne bánd, hogy elváltál, egy rideg, érzékeketlen ember mellett pokol az élet, az ember kívül kezdi el keresni a melegséget. Nem sikerült megtalálnod, de gondolom tanultál belőle és éppen eleget szenvedtél és szenvedsz.
Senkinek nincs joga így beszélni veled, ahogy anyukádnak! Ha alkalmad lesz, mondd el neki, hogy ez neked fájt és visszautasítod a lealázó viselkedését.
Persze. Én napi szinten.
(Nem ilyen okok miatt, férjem van, gyerekeim, saját házunk, de, gyerekkoromban is alázott.)
Anyádat a hozzáköltözéssel idegesítetted, ezért bánt így veled.
Miért kellett odamenned?
Anyagilag rosszul jöttél ki a válással?
Anyád is részesedni akart a jólétedből, vagy miért volt odáig a volt férjedért?
Mindig uralkodni akart fölötted?
Ő hogy áll a palikkal?
Mit jelent a tanult? Mit az értelmes?
2.
voltam.
A legfontosabbat lehagytam.
Természetesen nem tartom anyámmal a kapcsolatot.
Semmit nem változott az évtizedek alatt, sőt rosszabb lett.
Tedd te is ezt!
Nem akart anyám részesülni semmiből csupán nem akarta hogy elvalljak mert ne szoruljak rá!
Megkellett várjam meg a hazeladas lezajlik
Szerintem szánalmas vagy, hogy az önző érdekeid miatt szétváltál a gyerekeid apjától, ezzel megpecsételve a gyerekek sorsát.
Te okoztad azt is, hogy anyukád a gyerekeid előtt beszélt veled így.
Az a véleményem, hogy azok az emberek, akik családokat szakítanak szét azért, mert a saját boldogságukat keresik, azok nem érdemelnek humánus bánásmódot.
Gyakorlatilag saját magadat választottad ahelyett, hogy vállaltad volna a felelősséget a gyerekvállalással kapcsolatban. Azért szültél gyerekeket, hogy aztán elválj az apjuktól? Szerintem ez a legundorítóbb dolog, amit egy ember el tud követni.
Ha a gyerekek kérdezik, hogy miért nem laktok együtt, akkor mit mondasz? Hogy mert apu hideg és érzéketlen? Erre a gyerek azt fogja mondani, hogy de apu velem nem hideg és érzéketlen. Aztán a gyerek elkezdi összekötögetni a pontokat a fejében. Az egyenlet túloldala 15-20 év múlva forrja ki magát, amikor a gyerekeid rájönnek, hogy milyen önző voltál most.
Sajnálom, ha a véleményem hidegzuhanyként ér, nem bántani akartalak.
Én a helyedben megpróbálnám összehozni a családot. Szerintem egy nő feladata egyben tartani a családot és nem szétszakítani azt.
Szerintem a család mindenek felett van. A legszentebb dolog a kisgyerekes család. Egy kisgyerek megérdemli, hogy apa és anya együtt szeressék őket, ne pedig külön-külön. Egy kisgyerekben világok szakadnak szét a váláskor.
Félreteszem magam a gyerekeimért. Azért, hogy jobb legyen nekik, mint nekem. Te ezt fordítva csináltad: félretetted a gyerekeidet magadért.
Nagy szerelem? Emocionális lény vagy és emiatt tartasz ott, ahol vagy.
#5 te egy ritka sötét ember vagy. Attól hogy gyerekek vannak, még nem szűnik meg valaki nőnek is lenni, és nagyon nagy baj az, ha egy férfi nem képes a nőjének megadni ezt a fajta kiteljesedést, ami egyébként normális lenne egy kapcsolatban, és amit egyáltalán nem lenne nehéz megtenni, ha valakinek fontos a másik.
A nőktől elvárható, hogy kvázi feláldozzák magukat ill. a női mivoltukat, a férfiak meg csak lustálkodnak ilyen téren? Nem-nem. Ha te #5 ilyen kapcsolatban élsz, az a te dolgod, de vagy mazohista vagy, vagy játszod a mártírt, de attól még butaság amit írsz. Egy begyöpösödött felfogás.
A kérdező anyjának meg nincs joga egy felnőtt nőt idegenek előtt legorombítania, akkor sem, ha a lánya.
8# úgy mutatta ki a szerelmet hogy hideg rideg volt ?
Te miket hordasz össze??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!