Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is észrevette, hogy egyre...

Más is észrevette, hogy egyre több az olyan házasság, illetve család, ahol a házaspárok, illetve családtagok (szülők, gyerekek stb.) nemhogy egymást támogatják lelkileg, hanem még pont vissza is húzzák?

Figyelt kérdés

júl. 23. 10:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ide inkább a problémás emberek írnak, hiszen ahol minden rendben van, ott nincs miről írni."

Meg ahol minden rendben van, ott azért is van rendben, mert nem egymástól elszigetelve, külön-külön képernyőket bújva, idegeneknek írogatva töltik az idejüket, hanem egymással, offline programokon.

júl. 23. 16:22
 12/15 anonim ***** válasza:
27%
Lehet ezzel egyedül vagyok, de én nem látok bele más családok életébe.
júl. 23. 17:14
 13/15 anonim ***** válasza:
20%
Honnan tudod hogy egyre több? Van valami statisztika amivel összehasonlítod? Ugyan már.
júl. 23. 18:50
 14/15 anonim ***** válasza:
81%

Én is így látom, hogy sok családban visszahúzzák egymást a családtagok ilyen-olyan okokból...

Engem személy szerint a mosogatógép rendelésről, az autóvásárlásról, a fesztiválózásról akartak lebeszélni, mondván, hogy minek az, drága, nagy a tömeg stb. Nevetségesen hangzik, de hát így volt

júl. 24. 15:46
 15/15 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az is benne van, hogy sok a biztonságmániás ember, aki semmi pénzért ki nem mozdulna a kis komfortzónájából. Ők előszeretettel beszélik le a kimozdulni akaró, netalán kalandvágyó családtagokat bármiféle cselekvésről
júl. 24. 15:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!