Volt olyan néha,hogy azt éreztétek a családod nem hogy segít,inkább hátráltat valami célod elérésében?Néha egy család nem áldás,hanem átok?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért,de én a dolgokat amiket elértem,mindig akkor értem el könnyebben,amikor már kirepültem a szülői házból,pl iskola, tanulmányok stb,pedig pont hogy a saját családodban kellene ezt a biztonságot megtalálni és segítségt kapni.Volt olyan is,hogy az élet úgy hozta,hogy vissza kellett költöznöm egy kis időre,addig amíg egyenesben hozom magam.Persze úgy,hogy volt munkám,plusz elkezdtem egy képzést,mert a volt szakmám megfeneklett és nem tudtam megélni belőle.A lênyeg a lényeg, hogy abban a segítségben sem volt köszönet,pedig semmit nem kértem,hogy amíg elvégzem az iskolát,addig had maradjak ott, természetesen dolgoztam mellette, pénzt adtam le,de még is folyamatosan kaptam a bántás,nem a segítséget,hogy mihamarabb rendeződjön a helyzetem,pedig semmire nem vágytam,csak hogy kicsit biztonságban vonulhassak,tehessem a dolgom,hogy ki jöjjek abból a helyzetből.Egyszóval nem élősködni költöztem haza,mert bevásároltam,adtam a rezsiben,dolgoztam.Egyszóval egy kis menedékre volt szükségem,de folyamatosan azt éreztem,hogy a családom nem hogy támogat,hanem hátráltat,sokszor gúnyos megjegyzéseket tesz.Nagyon rosszul esett,mert azt gondoltam,ok azok akikhez bármikor mehetek.júl. 16. 09:27
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Őszintén szólva nagyon meglepődtem,hogy ennyien vannak,vagy voltak,olyan helyzetben mint én.Gyakorlatilag,aki válaszolt az mind ezt írta amit én.Ez miért lehet vajon,hogy voltak,vagy akár még most is ilyenek a szüleink?
júl. 17. 19:27
12/12 anonim válasza:
Olyan rendszerben nőttek fel többedik generációsként, ami a nihilizmust, a cselekvőképtelenséget, a szellemi, lelki lustaságot díjazta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!