Szerintettek velem van a baj hogy nem nagyon kedvelem a kis unokatestvérem?
A nagyiddal van gond.
Én a helyedbe felé sem néznék, de persze ezért majd sokan lefognak pontozni.
Utálom az ilyen erőszakoskodó, manipulatív, zsarnok embereket!
5.: Mondd meg a nagyinak, hogy majd akkor mész át, ha kedved tartja, és hogy ő nem szereti az unokatesódat, különben nem akarná a nyakadba varrni. Szembesítsd a hitványságaival. Érzelmileg zsarol, manipulálni próbál, és kiakar használni. Ezt így nyugodtan közölheted vele, de lefogadom ott kis nyuszi leszel, és meg sem mersz majd mukkanni.
Szívesen! Ha lesz a jövőben egy kis eszed, és ha még emlékszel a tanácsomra, akkor majd értékelni fogod, most nem, de ez a legjobb tanácsom, amit tudok neked adni!
7.: Lehet, hogy proli suttyó család, de legalább próbálnál neki segítséget adni, mint én, hogy legalább a kérdező ne legyen ilyen.
Ő 10 évesen idegenektől kérdezget, te meg besértődsz, mert egy 10 éves visszaszólt. A te hitványságod legalább egy nagyságrenddel nagyobb!
Milyen segítséget? Mihez?😂
Ember, normális gyerekek felnőttek úgy, hogy sokkal nagyobb problémákat kellett megoldaniuk egyedül, ez meg egy jelentéktelen dolgot nem képes kezelni, hanem egyből ide irkál vadidegeneknek.
Nem az iskolában verik vagy
elakadt a matekban vagy a szülei válását nem tudja feldolgozni, hanem konkrétan életképtelen.
Az öregasszony rühelli a féltesód, mert nem a fia az apja.
Azért csinálja ezt, hogy kirekessze szerencsétlent, téged pedig leuraljon.
Nem vagy hibás abban, hogy a féltesód jobban szereted.
A nagyanyád egy utálatos, erőszakos némber.
6.: Ez úgy működik, hogy ha az embernek nincs gondja, akkor csinál magának. Ha mindened megvan, akkor legkisebb hibák is annyira fognak dühíteni, mint a valódi, komoly gondok. Ez hozzáállás kérdése, a lényeg, hogy az ember kb. hasonló mennyiségben vergődik vagy így, vagy úgy. Szerintem amúgy valós a kérdező problémája, mert egy vénasszony utálatossága alól nem könnyű felszabadulni. Főleg nem úgy, ha egész életében csicskult neki, és mindig a nyanya akarata érvényesült.
Nem könnyű szembeszállni a tekintéllyel. De ez csak addig létezik, amik el nem küldik a 3,14csába, vagy nem kap egy jól irányzott állon pattintást. Az utóbbit csak nekem szabad, csak nekem van hozzá jogom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!