Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintettek velem van a baj...

Szerintettek velem van a baj hogy nem nagyon kedvelem a kis unokatestvérem?

Figyelt kérdés
Nagyimnál ha itt van, állandóan át kell mennem persze mert nagyim rám erőlteti ha nem megyek át akkor én vagyok a rossz mert hogy a féltestvérem jobban szeretem mint őt. Persze ilyenkor van az hogy anyum nem törődött velünk stb. De persze arról nem tehet a féltesom de ő legalább nem lóg állandóan rajtam és nem kényes mint a unoka testvérem, szoszerint meg ilyen melegbe is tapadt rám, pedig már 5 éves, tesóm pedig csak 3. Nem tehetek róla de egyszerűen nem tudom szeretni, gond van velem?

júl. 15. 14:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mióta bűn, hogy a testvéred jobban szereted, mint az unokatestvéred? A nagyid el van tévedve.
júl. 15. 15:27
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

A nagyiddal van gond.

Én a helyedbe felé sem néznék, de persze ezért majd sokan lefognak pontozni.

Utálom az ilyen erőszakoskodó, manipulatív, zsarnok embereket!

júl. 15. 15:33
 3/12 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyimnak az a baja mert fél tesó mert más az apja és nagyim a apai nagymamám. De attól hogy féltestérem én ugyanúgy veszem mint a rendes testvérem persze. De szerintem már nagyim annyira erőszakos hogy legyek ott mindig hogy lehet már azért se kedvelem a unokatesom...
júl. 15. 15:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

5.: Mondd meg a nagyinak, hogy majd akkor mész át, ha kedved tartja, és hogy ő nem szereti az unokatesódat, különben nem akarná a nyakadba varrni. Szembesítsd a hitványságaival. Érzelmileg zsarol, manipulálni próbál, és kiakar használni. Ezt így nyugodtan közölheted vele, de lefogadom ott kis nyuszi leszel, és meg sem mersz majd mukkanni.

Szívesen! Ha lesz a jövőben egy kis eszed, és ha még emlékszel a tanácsomra, akkor majd értékelni fogod, most nem, de ez a legjobb tanácsom, amit tudok neked adni!

júl. 15. 16:05
 5/12 anonim ***** válasza:
43%

7.: Lehet, hogy proli suttyó család, de legalább próbálnál neki segítséget adni, mint én, hogy legalább a kérdező ne legyen ilyen.

Ő 10 évesen idegenektől kérdezget, te meg besértődsz, mert egy 10 éves visszaszólt. A te hitványságod legalább egy nagyságrenddel nagyobb!

júl. 15. 16:24
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Milyen segítséget? Mihez?😂

Ember, normális gyerekek felnőttek úgy, hogy sokkal nagyobb problémákat kellett megoldaniuk egyedül, ez meg egy jelentéktelen dolgot nem képes kezelni, hanem egyből ide irkál vadidegeneknek.

Nem az iskolában verik vagy

elakadt a matekban vagy a szülei válását nem tudja feldolgozni, hanem konkrétan életképtelen.

júl. 15. 17:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Ez az oldal arra van hogy kérdéseket lehet feltenni. Ha nem tetszik nem kellet volna rá írni semmit és tovább lehetett volán hajtani.
júl. 15. 17:09
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Az öregasszony rühelli a féltesód, mert nem a fia az apja.

Azért csinálja ezt, hogy kirekessze szerencsétlent, téged pedig leuraljon.

Nem vagy hibás abban, hogy a féltesód jobban szereted.

A nagyanyád egy utálatos, erőszakos némber.

júl. 15. 17:17
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
Semmit sem csinálsz rosszul. Ha kellemetlen ennyiszer találkozni, mondd meg a nagyidnak, hogy nem szeretnél ilyen sűrűn/ennyi időre átmenni. Ha nem fogadja ezt el, akkor válassz ki egy (egyszemélyes) hobbit és arra hivatkozva mondd, hogy most épp nem érsz rá.
júl. 15. 18:33
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

6.: Ez úgy működik, hogy ha az embernek nincs gondja, akkor csinál magának. Ha mindened megvan, akkor legkisebb hibák is annyira fognak dühíteni, mint a valódi, komoly gondok. Ez hozzáállás kérdése, a lényeg, hogy az ember kb. hasonló mennyiségben vergődik vagy így, vagy úgy. Szerintem amúgy valós a kérdező problémája, mert egy vénasszony utálatossága alól nem könnyű felszabadulni. Főleg nem úgy, ha egész életében csicskult neki, és mindig a nyanya akarata érvényesült.

Nem könnyű szembeszállni a tekintéllyel. De ez csak addig létezik, amik el nem küldik a 3,14csába, vagy nem kap egy jól irányzott állon pattintást. Az utóbbit csak nekem szabad, csak nekem van hozzá jogom ;)

júl. 15. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!