Tartjátok a kapcsolatot a távoli rokonokal akiket Dna származási teszt applikációban találtatok? mondjuk 6 vagy 7 fokú unokatestvérel vagy ennél távolabbival külföldivel
Figyelt kérdés
2023. szept. 14. 19:59
1/13 anonim válasza:
Odáig jutottunk hogy az elsőfokú unokatestvéreimmel sem tartom kb a kapcsolatot. Évente egy pofavizit, aztán kész. Nemhogy a heted unokatestvéreddel:D Ilyen nem is létezik már.
2/13 anonim válasza:
Én ott tartok, hogy az elsőfokú unokatestvéremet is kb. csak 5-7 évente látogatjuk meg, nem hogy a heted meg nyolcad fokút. Hol élsz te, hogy vannak ilyen hatod meg heted unokatesóid?? Van ilyen? He?!
3/13 anonim válasza:
Elsőfokú unokatesóim nem ismernek, én is csak babaként láttam őket annó, ilyen távoli rokonról meg nem is tudok.
4/13 anonim válasza:
Dna származási teszt applikációban találtam 8-9 - ed uncsitesót. Mai napig, napi kapcsolatban vagyok velük
5/13 anonim válasza:
Még nagyanyámmal se' aki 5km-re lakik tőlem..
6/13 anonim válasza:
Igen, napi szinten együtt lógok az unokatestvérem unokatestvérének az unokatestvérének az unokatestvérének az unokatestvérének az unokatestvérének az unokatestvérének az az unokatestvérével.
7/13 anonim válasza:
Csak hogy matekozzunk kicsit: Heted fokú unokatestvér, már ha egyáltalán létezik ilyen, az azt jelenti, hogy az ük-ük-nagy szüleidtől, tehát, a 7. generációs felmenődtől származol te is, meg a heted unokatestvéred is. Tudod mennyi ilyen unokatestvéred van? Számoljuk úgy, hogy minden felmenő, tehát egy apa, és egy anya két gyereket hoz a világra, így stabilizálva a populációt. Tehát, így számolva két embernek két gyereke van, négy unokája, nyolc dédunokája, 16 ükunokája, 32 szépunokája, 64 darab 5. generációs unokája, 128 darab 6. generációs unokája, és 256 darab 7. generációs unokája. Mint ahogy neked is 256 darab 7. generációs nagyszülőd van. Az égvilágon semmi közöd nincs már hozzájuk. De persze sok sikert mind a 256 heted unokatestvéreddel tartani a kapcsolatot.
8/13 anonim válasza:
Minek? Meg a közeli rokonokkal se tartom akik itt laknak 30 méterre. Kit érdekel az aki adamrol meg évről rokonom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!