Milyen gyakran találkoztok az unokatestvéreitekkel?
Nagyon ritkán találkozom velük, pedig a rokonság egy része itt lakik tőlem 10 percre. Konkrétan 3 fő is. Régen próbáltam nyitni feléjük nem ment. Mostanában azt éreztem, hogy ők nyitnának, de őszintén szólva számomra tök idegenek.
Apai ágról is azokkal tartottam a kapcsolatot akik kerestek és tudtunk közös programot szerezni, de már nekik is saját család, saját élet.
Meg van olyan rokonom akit szerintem 5-10 éve nem láttam. Szerintem még apám temetésén sem volt ott.
Közeli családtagokkal sem igazán beszélek mondjuk, öcsémmel úgy-ahogy elvagyunk, de egyre távolabb egymástól. Saját anyámmal nem beszéltem már hónapok óta, csak 1-2 rövidebb Messenger üzenet volt.
Két első unokatestvérem van, akik sokkal idősebbek nálam. Az egyiknek annyi idős lánya van, mint a húgom.
Sosem voltunk közeli kapcsolatban, nem járunk össze.
Amíg éltek a közös nagyszüleink (2008-ig) a mamámnál esetleg összefutottunk, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!