Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintettek velem van a baj...

Szerintettek velem van a baj hogy nem nagyon kedvelem a kis unokatestvérem?

Figyelt kérdés
Nagyimnál ha itt van, állandóan át kell mennem persze mert nagyim rám erőlteti ha nem megyek át akkor én vagyok a rossz mert hogy a féltestvérem jobban szeretem mint őt. Persze ilyenkor van az hogy anyum nem törődött velünk stb. De persze arról nem tehet a féltesom de ő legalább nem lóg állandóan rajtam és nem kényes mint a unoka testvérem, szoszerint meg ilyen melegbe is tapadt rám, pedig már 5 éves, tesóm pedig csak 3. Nem tehetek róla de egyszerűen nem tudom szeretni, gond van velem?

júl. 15. 14:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs gond veled. Attól mert rokon, még nem kötelező szeretni.
júl. 16. 07:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Én sem kedveltem őket, míg kicsik voltak. Sőt, úgy alapvetően a kisgyerekeket nem kedvelem, szóval egészen sokáig nem sűrűn foglalkoztam velük.

Olyan kilenc éves koruk körül viszont már nagyon szerettem őket, tudtunk közös programokat csinálni, kinyíltak, cserfesek, viccesek, több mindenről lehet beszélgetni velük.

júl. 16. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!