Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvált szüleid elmennének...

Elvált szüleid elmennének egymás temetésére?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 35 éves nő vagyok, szüleim 14 éves koromban váltak el. (Ok nem tartjak egymassal egyaltalan a kapcsokatot, anyukammal nekem ugy mindig jo volt a viszonyom, apuval csak iden december ota vettem fel a kapcsolatot.) Szoval gyerekkent mindkettovel van kontakt. Nade nem is ez a lenyeg. Minap megkerdeztem anyukam, h ha ugy adodna, o elmenne e apa temetesere es a valasza nem volt. A masik oldalt meg nem kerdeztem meg. Etdeklodnek, hogy mi errol a velemeny, kulso szemmel? Az az igazsag, hogy meglepodtem kicsit, mert azt hittem elvalt szulok legalabb megadjak egymasnak a tiszteletet. Vagy nalatok mi volt a szokas, akik hasonlo cipoben jartak? Koszonom elore is.

júl. 8. 09:31
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Utálják egymást.
júl. 8. 12:17
 22/49 anonim ***** válasza:
19%

10.

Falusi vagy?

Mert ott a szájukra vesznek, ha nem megy el az 523. senki temetésére.

júl. 8. 12:32
 23/49 anonim ***** válasza:
83%
Az én szüleim nem váltak el, de azt látom a környezetemben, hogy ez nagyon változó. Pl ismerek olyanokat, akik elváltak, de pl ha találkoznak beszélnek egymással pár mondatot, szóval nincsenek rosszban. De tudok olyat is ahol válás után úgy megromlott a viszony, hogy úgy viselkednek mint 2 idegen és még a család is utálja a másik felet, nyilván ilyen helyzetben nem menne el egyik fél se a másik temetésére
júl. 8. 12:33
 24/49 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk volt ilyen. Nem is volt kérdés, hogy elment az illető (már csak a gyászoló gyereke miatt is). Vagy 30 éve váltak el, de a válás után pár évvel sikerült kulturált mederbe terelni a kapcsolatot.
júl. 8. 13:36
 25/49 anonim ***** válasza:
92%

Nem.

Több, mint 50 éve nem látták egymást.

júl. 8. 13:42
 26/49 anonim ***** válasza:
94%
Apukám 3 éves koromban lelépett, utoljára 13 voltam amikor láttam, akkor se" jókedvében " jött hozzánk. 30 vagyok, azóta nem láttam, szerintem nem mennének el egymás temetésére.
júl. 8. 13:43
 27/49 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ez hülyeség. Mármint én sem mennék el egyik exem temetésére sem, akkor sem, ha egyébként jó a kapcsolatunk, vagy jól váltunk el. Egy temetés szerintem csak egy temetés. Nem ettől leszek jobb ember, mert elmegyek rá.
júl. 8. 14:02
 28/49 anonim ***** válasza:
32%

27 es, attól nem leszel jobb ember, de ha egyszer szerettél valakit és az neked csak jót tett es tettei sokat számítottak neked, akkor általában legtöbben mellette szeretnének lenni az utolsó útján.

De ha visszagondolva csak az aljasság es szar volt akkor tutti nem mennék

júl. 8. 14:14
 29/49 anonim ***** válasza:
80%

Apósom meg anyósom kb 10 éve váltak el. Apósom télen meghalt, addig egy szót nem beszéltek egymással a válás óta. Anyósom elment a temetésre, és két rokont is megállított azzal, hogy apósom ezt mind megérdemelte (rákban halt meg, kb egy évig komoly kínokat élt át), majd kérdezgette őket, hogy szerintük ő örököl-e valamit, mert megérdemelné. A temetés alatt végig színpadiasan zokogott, majd amikor tették be a koporsót, elment, mert rosszul érezte magát.

Nagyon jó lett volna, ha nem jön el.

júl. 8. 14:48
 30/49 anonim ***** válasza:
85%

29.

Erről van itt szó.

A sok álszent emberről. :(

júl. 8. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!