Elvált szüleid elmennének egymás temetésére?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 35 éves nő vagyok, szüleim 14 éves koromban váltak el. (Ok nem tartjak egymassal egyaltalan a kapcsokatot, anyukammal nekem ugy mindig jo volt a viszonyom, apuval csak iden december ota vettem fel a kapcsolatot.) Szoval gyerekkent mindkettovel van kontakt. Nade nem is ez a lenyeg. Minap megkerdeztem anyukam, h ha ugy adodna, o elmenne e apa temetesere es a valasza nem volt. A masik oldalt meg nem kerdeztem meg. Etdeklodnek, hogy mi errol a velemeny, kulso szemmel? Az az igazsag, hogy meglepodtem kicsit, mert azt hittem elvalt szulok legalabb megadjak egymasnak a tiszteletet. Vagy nalatok mi volt a szokas, akik hasonlo cipoben jartak? Koszonom elore is.júl. 8. 09:31
11/49 anonim válasza:
Pedig képmutatás, ha 20 évig lexarsz valakit, aztán megjelensz a temetésén. Valóban, hála Istennek, hogy nem azonos világban élünk.
12/49 Grizesteszta válasza:
#7: A "kegyelet" lenyegeben azt jelenti itt, hogy szeretted-becsulted az elhunytat es ezt szeretned kimutatni a hozzatartozok fele. Na, hat lehet, hogy itt a hozzatartozok latni se akarjak az elvalt felet es ez meg normalis is lehet. Vagy a fel nem akarja latni a hozzatartozokat. A halottnak meg mar tik mindegy.
13/49 anonim válasza:
Elmennének, pedig több mint 30 éve elváltak, nem is tartják a kapcsolatot, és nem is jóban váltak el, voltak gondok. De már túl vannak rajta.
14/49 anonim válasza:
Lehetetlen, hisz ha meghalt, hogy jön el az enyémre, vagy ha én előbb, akkor hogy megyek el az övére? Ha meg nem jön el az enyémre, akkor csak azért se megyek el az övére.☺☺
15/49 A kérdező kommentje:
A 4esnek uzennem, hogy nem ertem mi nem tetszett a megfogalmazasban. Ez van igen, amit olvasott. Apammal nem lehetett jo kapcsolatot fenntartani viselkedese miatt, de az utobbi idoben valtozott meg. Leszokott az italrol. Remelem kielegitot irtam.
júl. 8. 11:55
16/49 anonim válasza:
Nem az elhunyt miatt megyünk sokszor temetésre, hanem a gyászoló miatt. Az elhunytnak totál mindegy. Szerintem természetes, hogy valaki elmegy a gyerekével a másik szülő temetésére. Kivéve, ha nem volt valami nagyon durva dolog, pl. félholtra verte.
17/49 anonim válasza:
Ha én nem beszélek egy emberrel évekig, annak oka van, azt jelenti (nálam) hogy egy aljas, gonosz ember, akivel baráti kapcsolat sem ajánlatos!
Miért jönne egy ilyen a temetésemre? Hogy röhögjön a markába, hogy túlélt? Milyen tisztelet meg végtisztesség, mikor nem tisztelt míg éltem?
Persze, jön a síromon szexelni az aktualis matracával
18/49 A kérdező kommentje:
Ja es igazabol rosszul fogalmaztam, de nem is tudom, hogy irjam, nem a tiszteletadasrol van szo, ami bennem van,csak azert 14 evig egy csalad voltunk, vannak kozos emlekek, biologiailag pedig en vagyok egy kozos pontjuk is. Nem tudom, nehez dio.
júl. 8. 12:00
19/49 anonim válasza:
Igen.
(pl rokonom pár hete halt meg, 25+ éve vált el néhány év házasság után és a volt felesége az előző kapcsolatából született lányával együtt eljött - bár mégcsak nem is volt temetés, csak egy mise -, pedig 3 órára laknak. Ők sem tartották a kapcsolatot)
20/49 anonim válasza:
Lehet tartották a kapcsolatot 19 es, csak te nem tudsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!