Elvált szüleid elmennének egymás temetésére?
Anyukám nem jött el apám temetésére, amit megértek. Kb. 20 éve nem beszéltek egymással.
"azt hittem elvalt szulok legalabb megadjak egymasnak a tiszteletet."
A halottnak már teljesen mindegy.
Apam 15 evvel a valas utan eljott anyam temetesere. Pedig 1 szot se beszeltek 15 evig.
Reszemrol mindegy volt ott van e vagy sem.
Ha nem tartják a kapcsolatot 21 éve, miért mennének el?
Az én szüleim 43 éve váltak el, apámmal nem tartom uyg 30 éve a kapcsolatot, ergo én se mennék el a temetesere. Anyám se menne el rá. Evidensen apám se jelenne meg senki temetésén.
Sogoromek 20 éve elvaltak, sógor utalja az ex asszonyt szívből, de az ex anyós temetesere elment -őt is utalta, amúgy- és biztosan elmenne az asszonyera is, ahogy asszony is a sógor temetesere, a 3 közös gyerekük miatt.
"Az az igazsag, hogy meglepodtem kicsit, mert azt hittem elvalt szulok legalabb megadjak egymasnak a tiszteletet."
Életben sem adták meg, nem értem min csodalkozol: szüleim 14 éves koromban váltak el. (Ok nem tartjak egymassal egyaltalan a kapcsokatot,..."
Ez még itt külön erdekes: "...apuval csak iden december ota vettem fel a kapcsolatot.)"
5
Miert is? Miért kellene elmenni egy olyan ember temetesere, akivel huszon éve nem tartja valaki a kapcsolatot? Ja, hogy képmutatásból?
Kegyeletből, ha ismered ezt a szót, de sajnos nem ismered, mert a te világodban elég csúnya farkastörvények vannak.
Ha ilyen nézeteim lennének, már a Dunába ugrottam volna.
Ilyen lelketlenül élni nem lehet.
Hiába erőlteted ezt a szót, ez csak neked képmutatás, nekem tiszteletadás lenne, és volt is.
Ne te tudd jobban, hogy én mit miért csinálok.
Nem a te világodban élek -HÁLA ISTENNEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!