Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvált szüleid elmennének...

Elvált szüleid elmennének egymás temetésére?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 35 éves nő vagyok, szüleim 14 éves koromban váltak el. (Ok nem tartjak egymassal egyaltalan a kapcsokatot, anyukammal nekem ugy mindig jo volt a viszonyom, apuval csak iden december ota vettem fel a kapcsolatot.) Szoval gyerekkent mindkettovel van kontakt. Nade nem is ez a lenyeg. Minap megkerdeztem anyukam, h ha ugy adodna, o elmenne e apa temetesere es a valasza nem volt. A masik oldalt meg nem kerdeztem meg. Etdeklodnek, hogy mi errol a velemeny, kulso szemmel? Az az igazsag, hogy meglepodtem kicsit, mert azt hittem elvalt szulok legalabb megadjak egymasnak a tiszteletet. Vagy nalatok mi volt a szokas, akik hasonlo cipoben jartak? Koszonom elore is.

júl. 8. 09:31
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
83%

Anyukám nem jött el apám temetésére, amit megértek. Kb. 20 éve nem beszéltek egymással.

"azt hittem elvalt szulok legalabb megadjak egymasnak a tiszteletet."

A halottnak már teljesen mindegy.

júl. 8. 09:38
 2/49 anonim ***** válasza:
95%

Apam 15 evvel a valas utan eljott anyam temetesere. Pedig 1 szot se beszeltek 15 evig.

Reszemrol mindegy volt ott van e vagy sem.

júl. 8. 09:45
 3/49 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem tartják a kapcsolatot 21 éve, miért mennének el?

Az én szüleim 43 éve váltak el, apámmal nem tartom uyg 30 éve a kapcsolatot, ergo én se mennék el a temetesere. Anyám se menne el rá. Evidensen apám se jelenne meg senki temetésén.

Sogoromek 20 éve elvaltak, sógor utalja az ex asszonyt szívből, de az ex anyós temetesere elment -őt is utalta, amúgy- és biztosan elmenne az asszonyera is, ahogy asszony is a sógor temetesere, a 3 közös gyerekük miatt.

júl. 8. 09:51
 4/49 anonim ***** válasza:
89%

"Az az igazsag, hogy meglepodtem kicsit, mert azt hittem elvalt szulok legalabb megadjak egymasnak a tiszteletet."

Életben sem adták meg, nem értem min csodalkozol: szüleim 14 éves koromban váltak el. (Ok nem tartjak egymassal egyaltalan a kapcsokatot,..."

Ez még itt külön erdekes: "...apuval csak iden december ota vettem fel a kapcsolatot.)"

júl. 8. 09:53
 5/49 anonim ***** válasza:
34%
Miféle lelketlen robotok irkálnak ide? Embereknek nem mondanám.
júl. 8. 09:56
 6/49 anonim ***** válasza:
83%

5

Miert is? Miért kellene elmenni egy olyan ember temetesere, akivel huszon éve nem tartja valaki a kapcsolatot? Ja, hogy képmutatásból?

júl. 8. 09:59
 7/49 anonim ***** válasza:
29%

Kegyeletből, ha ismered ezt a szót, de sajnos nem ismered, mert a te világodban elég csúnya farkastörvények vannak.

Ha ilyen nézeteim lennének, már a Dunába ugrottam volna.

Ilyen lelketlenül élni nem lehet.

júl. 8. 10:02
 8/49 anonim ***** válasza:
83%
" egymás temetésére?" Természetesen. Alapvetö tisztelet. Bár a kölcsönösség biologiailag nehezitett!!:-)
júl. 8. 10:04
 9/49 anonim ***** válasza:
72%
Kegyeletbol? Értem. Tehát te ezek szerint elmennél a 20 éve nem látott nagynened temetesere is, akivel uyge egy szót nem beszéltél két évtizede. Kegyeletbol. A megfelelő szo, amit keresel, az a képmutatás.
júl. 8. 10:05
 10/49 anonim ***** válasza:
29%

Hiába erőlteted ezt a szót, ez csak neked képmutatás, nekem tiszteletadás lenne, és volt is.

Ne te tudd jobban, hogy én mit miért csinálok.

Nem a te világodban élek -HÁLA ISTENNEK!

júl. 8. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!