Számotokra mi nehéz az életben?
Figyelt kérdés
1Pénz
2Lelki egyensúly
3Szerelem
4Gyereknevelés
5Egyéb
Azt légyszíves fejtsd ki, hogy mi az
jún. 20. 15:07
22/29 anonim válasza:
2-es. Tanácstalan vagyok, nem érzem jól magam.
23/29 anonim válasza:
Pénz nincs
Lelki egyensúly nincs
Szerelem nincs
Gyerek nincs
Egyéb... az nem tudom mi, de valószínűleg nincs.
24/29 anonim válasza:
14-es nagyon szépen leírta, én akár magamnál, akár az összes többi ismerősömnél látom, hogy megviseli őket a létbizonytalanság, legyen szó szegényről vagy gazdagról. Pont ezért, mert csinálhatsz bármit, nem igazán van ráhatásod.
25/29 anonim válasza:
Lehet hogy csak egy személyes gond de én drogos vagyok és nekem a drogról való leállás. 3ból kettőt (antipszichotikum és nyugtató) leraktam, de az alkohollal szenvedek.
17 évesen😂💀😐
27/29 anonim válasza:
2. Lelki egyensúly. Elvesztettem egy hozzátartozómat, akivel szemben komoly lelkiismeretfurdalásom van. Nagyon megbántottam. És nem sikerült jóvá tenni.
28/29 anonim válasza:
- jól beosztani az időmet
- komolyan venni a saját elhatározásaimat
- újabb és újabb jó szokásokat kialakítani
- erőt venni magamon, hogy ne lustálkodjak annyit
29/29 anonim válasza:
25-ös! Az, hogy ezt felismerted, már nagyot léptél. A piát fokozatosan le lehet tenni, ha kell, segítséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!