Nehéz. Sokaknak a mai világba akiknek jobban megy többségének szülői támogatással tud elörébb lépni jobban az életben hamarabb.es minden apróság nagy segitség nemkell itt nagy dolgokra gondolni de akinek semmi segitsége semmibe annak nagyon nehéz pláne ha nehéz sorsú szegény helyre születtél. Nem egy rajtvonalról indulunk igy nem lehet egymással versenyezni ilyen téren.sajnos ezt elkell fogadni hogy valaki jobb helyzetbe van alapbol van aki nem es 2x annyit kell dolgoznia ahoz hogy arra a szintre kerüljön mint más alapbol van.
2020. febr. 12. 12:02
2/26 anonim válasza:
Attól függ mit tesz érte.
2020. febr. 12. 12:03
3/26 A kérdező kommentje:
Nekünk sincs semmi szülői támogatásunk.
Nagyon nehezen jutunuk előrébb, vért izzadva. De folyamatosan azon dolgozunk, hogy jobb és jobb legyen. Csak néha az ember elkeseredik. Én is vágyok az évente többször nyaralásra, meg a menő autóra, szép nagy házra. De hiába teszünk érte, sokszor ez is kevés. Egyébként nem élünk rosszul, szerintem átlagon felül is, de sok a lemondás, ami időnként aggaszt.
2020. febr. 12. 12:09
4/26 anonim válasza:
en meg annyira se vagyok, mint te, kerdezo, megis nehez. beernem kis hazzal, mukodokepes autoval, evi 1 nyaralassal (vagy csak 2 evente), de sokszor elerhetetlennek tunnek a legkisebb dolgok is. ugyhogy, egyetertek, nehez ma nekunk. anyameknak se volt konnyu a rendszervaltas korul-utan, megis tudtak hazat epiteni. pedig tanar-hataror paros voltak, nem tulfizetett szakmak.
2020. febr. 12. 12:30
5/26 anonim válasza:
Mit dolgozol?
2020. febr. 12. 12:37
6/26 anonim válasza:
Ne mondj ellent magadnak.
Átlagon felül éltek de sok a lemondás...
Azt hogyan kell elképzelni?
Vagy ha nem koldulsz az átlagon felüli?
Nem értem de tényleg.
Átlagon felül éltek de se ház se jó autó?
Mi az átlag feletti számodra?
2020. febr. 12. 12:53
7/26 anonim válasza:
Kb. 10 ezer óra alatt megszerezhető tudás, rutin kell ahhoz, hogy valami olyasmiben nagyon jó legyél, amit a munkaerőpiacon jól megfizetnek. Akár szellemi tevékenység (mérnöki, közgazdászi, jogászi...), akár kétkezi munka (jó ács, gázszerelő, kamionsofőr is egész szépen keres).
2020. febr. 12. 12:56
8/26 anonim válasza:
#7 nek igaza van
A gázszerelők jól keresnek és könnyen lesznek milliómosok.
Csak egy két vezetéket kell behúzni
2020. febr. 12. 12:59
9/26 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy mit dolgozol, mit teszel érte, hogy jól élj. Sem nekem sem a férjemnek nem volt szülői támogatása, még örökségre sem fogunk számítani, hiszen önkormányzati lakásban élnek/éltek a szülők. Mégis sikerült, jól élünk, hitel nélkül. És vért sem kellett izzadni. A gyűjtögetős években is jártunk szórakozni, nyaralni. Minden könnyebb, ha már van párod, de egyedül sem lehetetlen.
2020. febr. 12. 13:14
10/26 anonim válasza:
#8 hahaha,tök jó,kár hogy nem igaz...
A kérdésre válaszolva,azt hiszem olyan már nem létezik,hogy szülői támogatás!
Mindenki magával foglalkozik...mi sem számíthatunk szinte senkire.Anyukám ad,ha úgy van,anyósom max kölcsönbe
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!